OBE SESTRE AHMIĆ LUDO ZALJUBLJENE U ASMINA: Aneli će plakati od muke zbog Sitinih izjava, Durdžić spremio sve dokaze!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić tvrdi da je Sita odlepila za njim, godinama ne može da ga preboli.

OBE SESTRE AHMIĆ LUDO ZALJUBLJENE U ASMINA: Aneli će plakati od muke zbog Sitinih izjava, Durdžić spremio sve dokaze!

Foto: printscreen/facebook, printscreen/RTVPink, youtube.com/In Production Official

Sita Ahmić, Anelina sestra, više nije mogla da sluša izjave Asmina Durdžića, pa je rešila da žestoko uzvrati Durdžiću i otkrije kako je maltretirao njenu sestru, ali i fizički zlostavljao, o čemu Aneli Ahmić i dalje izbegava da priča i štedi ga, kako Sita tvrdi:

- Ja znam da ju je maltretirao i tukao, u tri navrata znam da ju je istukao, a nju je sramota toga da priča o tome, ali nema potrebe za tim kada se sve saznalo. Znam jednu bitnu stvar koju ona još nije iznela, a nadam se da će to uskoro uraditi i da će razotkriti sve sumnje i stvari na koje smo mi aludirali - rekla je Sita za Pink.rs.

Odmah nakon ove njene izjave, za medije se oglasio i Asmin, koji je uveren da je Sita i dan-danas zaljubljena u njega, jer svakodnevno samo o njemu priča i neprestano ga komentariše. Smatra da ne može da ga prežali i preboli, baš kao i njegova bivša izabranica, a njena sestra, Aneli:

Republika

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Sita Ahmić

 

- Ne znam ko je veći BLAM od njih dve. Da li Sita koja prosi na Tiktoku za Gift ili Aneli koja se udavi u svojim lažima! Ne znam šta bi drugo mogao da odgovorim. Sita 24 sata drži lajv na Tiktoku i priča o meni, ja ne mogu da verujem da je žena još uvek toliko zaljubljena u mene... Ne prolazi je očigledno - poručio je Asmin za Pink.rs.

Podsetimo, Asmin je, putem Instagram profila, poručio da bi se Aneli istog trenutka vratila njemu, samo ako bi to on poželeo:

- Jedina istina koju je izgovorila. Vratila bi mi se, samo da pucnem prstima, Janjuš joj je samo opstanak u rijalitiju. Inače, istinu govori samo kad vrišti, plače i kad je sateraju u ćošak - napisao je Asmin uz Anelin snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading