SITA JAVNO MOLI ZA POMOĆ: Šokantna objava nakon SKANDALA sa Asminom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva se obratila pratiocima na društvenoj mreži Instagram!

SITA JAVNO MOLI ZA POMOĆ: Šokantna objava nakon SKANDALA sa Asminom! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić, sestra aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, javno je zatražila pomoć putem storija na društvenoj mreži Instagram. Naime, Sita želi da dokaže da nije ona na famoznom p*rno snimku, za šta ju je optužio Asmin Durdžić, a želi i da pokaže da on laže.

- U potrazi sam za osobom koja se profesionalno bavi sa sledećim: neko ko može sa fotogreafije da skine stiker-smajli (i samim tim otkrije ono što je sakriveno) i osobom koja moće da dođe do IP adresa - započela je Sita, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sita Ahmić

- Pošto imam par profila koji su veoma zanimljivi. Takođe da se zna ko god pokušava da ubedi neke osobe da ja stojim iza nečega, a veze nemam ni sa čim, jer ja iza čega stojim kažem transparentno, poručujem im da znam ko su jer su to isto radili i nekada pre, zavadili me sa nekim ljudima preko lažnih profila, ovaj put ću ih pronaći po adresi sa koje pišu i dokazati ono što znam godinama. Pišite mi u inboks - napisala je Sita na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Međutim, Siti su se verovatno mnogi ljudi javili kako bi joj pomogli, te joj je inboks na društvenoj mreži Instagram zablokirao, pa se oglasila na svom storiju:

- Ekipa, inboks mi je zatrokoirao, svi koji mi pišete, javljam vam se čim pre rešim ovaj problem. Vidim da mi poruke stižu ali ne mogu da ih slušam - dodala je Ahmićeva i stavila emotikon srca u znak podrške onima koji žele da joj pomognu.

Republika

Foto: instagram.com

Sita se zahvaljuje svima koji joj pomažu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Priča u Sarajevu

01.03.2024 18:50

Meni ovo liči na prazne pretnje i ne verujem da može bilo šta dokazati. Moj savet Siti je da prestane sa svađama i vređanjem oca deteta koje čuva dok je majka u rijalitiju a otac se preko portala "obračunava" sa bivšom ženoom i njenom sestrom iznoseći prljavštinu njihovih međusobnih odnosa. Asmin je otac deteta, to dete je rođeno u Austriji i mnogo je toga što se mora i može srediti samo uz dogovor majke i oca deteta. Trajno starateljstvo, pasoš i ostali dokumenti deteta su ono što mogu rešiti samo Asmin i Aneli. Aneli je toga svesna i o tome je pričala, zna da mora ići u Austriju i razgovarati sa Asminom. Sita je samo tetka koja par meseci brine o detetu uz samo Anelinu Izjavu o privremenom starateljstvu ili Punomoć a nema Asminovu saglasnost za to. Čije prezime nosi to dete ? Sita treba da prestane da se svađa i traži stručnjake za eksplicitne fotografije, rekla je da to nije ona i ne treba nikom to da dokazuje. Sita svojim ponašanjem samo otežava Aneli i detetu da se mirno razreši odnos Aneli i Asmina.