ASMINU POZLILO POSLE SKANDALA: Otkrio najveću tajnu sestara Ahmić, a onda se sve PREOKRENULO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić priznao da mu se slošilo nakon Sitinih optužbi!

ASMINU POZLILO POSLE SKANDALA: Otkrio najveću tajnu sestara Ahmić, a onda se sve PREOKRENULO!

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić tvrdi da se Aneli i Sita Ahmić ne podnose, ali da su se sad udružile samo zbog novca. On se oglasio nakon poslednjeg skandala u vezi s njegovim porno-snimkom, koji je, prema najnovijim saznanjima, nastao u sobi jednog poznatog prestoničkog hotela. Njegova bivša svastika izjavila je da je on u tom hotelu imao seks i s muškarcem, što je Asmina veoma uznemirilo, pa mu je pozlilo.

- Nisam dobro, pozlilo mi je posle svega. Kako da bude budem dobro kad sam čuo ovakve gluposti - da sam bio s muškarcem. Taj snimak je nastao pre dve godine, nisam ga dao medijima. Nakon toga Sita je odmah dala izjavu, a to mi budi sumnju da ga je ona možda i poturila u medije i dala novinarima. To ću tek da ispitam.

Sita je zapretila da će te tužiti jer joj pripisuješ seks-aferu i kažeš da je ona plasirala snimak.

- Ona nema cvonjka u džepu, koga ona da tuži. Neka tuži, ja imam ceo snimak od 12 minuta, naravno da zna koji hotel je u pitanju. Priložiću snimak na sudu, pa ćemo videti sve. Sita zna da nije u pravu. Nema para za advokata, njene priče su šuplje. Ona je švorc.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Asmin Durdžić i Sita Ahmić

Tvrdiš da su Aneli i Sita u lošim odnosima. Zbog čega?

 

- Sita i Aneli nisu pričale do ulaska u "Elitu". Bile su na krv i nož. Jedna drugu su ogovarale, pljuvale i smišljale smicalice. One nemaju sestrinski odnos, samo se svađaju, a sad se odjednom slažu zbog para. Novac ih je spojio. Aneli je rekla da ulazi u "Elitu", pa su se pomirile jer je Siti obećala deo novca od učešća. To su dve mafijašice.

Rekao si da je Aneli bila s vama u orgijama. To ti nije smetalo s obzirom na to da ste bili zajedno?

 

- Nije mi smetalo. Molila me je da svršim u nju, bio sam u šoku. Moj drug je bio tu i rekao je da ona treba da mi plati jer je loša riba, a ja sam frajer. U hotelu s nama bili su moj drug i još jedna devojka.

Republika

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Aneli, Sita i Asmin

Kakvo je tvoje mišljenje o Janjušu posle svega?

 

- Janjuša nikad nisam spomenuo prvi, dok on nije počeo da laje o meni. Imao je priliku da mi se javi, ali nije. Nije imao muda, kao svaki pravi muškarac. Žao mi ga je zbog svega što mu se desilo. Šta god da sam ranije govorio o njemu, zanemarimo sad. Neka njemu Aneli - kaže Durdžić.

Kad bi morao da uđeš u "Elitu", s kim bi se družio?

 

- Moram da priznam da sam razmišljao o tome, ko je kul i ko je dobar za druženje. Mislim da bi Samir Ramović bio odličan i lojalan prijatelj. Nekako mi je kul lik. Kao da ne pripada tamo. Mislim da bi s njim bio prijatelj - tvrdi Asmin.

Ko je po tebi najveća alapača na imanju u Šimanovcima?

 

- Mislim da je najveća alapača mali Uroš, koji obožava da ogovara i da se svađa. On je svestan da je iritantan i zato obožava da nervira ljude. Kako bi drugačije opstao, ako nije neko ko iritira druge. Navodi ih da ga vređaju i fizički nasrnu na njega - prokomentarisao je Durdžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading