VELIKI POVRATAK FILIPA CARA NA PINK: Ovo svi čekaju da vide!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car podigao veliku buru na društvenim mrežama!

VELIKI POVRATAK FILIPA CARA NA PINK: Ovo svi čekaju da vide!

Foto: ATAImages

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i popularni jutjuber Filip Car izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom snimka sa televizije Pink. U snimku koji je objavio na svom Instagram profilu, Filip je pokazao delić emisije u kojoj se pojavljuje, što je izazvalo spekulacije o njegovom mogućem povratku na male ekrane.

Nakon što je Filip Car podelio snimak sa emisije na kojoj se pojavio, njegovi pratioci su počeli žustro komentarisati i spekulisati o mogućem povratku na televiziju. Mnogi su izrazili oduševljenje i podršku, ističući da bi voleli ponovo da ga vide na malim ekranima. Ova objava izazvala je veliku pažnju javnosti i podstakla brojne reakcije na društvenim mrežama.

 


Filip Car stekao je veliku popularnost kao učesnik rijalitija "Zadruga", gde je svojim šarmom i harizmom osvojio srca mnogih gledalaca. Njegova pojava u emisiji ponovo je podgrejala interesovanje za njegov dalji televizijski angažman.

Iako Filip Car nije direktno potvrdio da se vraća na televiziju, njegova objava izazvala je lavinu komentara i spekulacija o mogućem novom televizijskom angažmanu. Fanovi su iskazali nadu da bi mogli ponovo da ga vide na malim ekranima i da uživaju u njegovom prisustvu kao što su to činili tokom "Zadruge".

Foto: TV Pink/printscreen

Filip Car

 


Dok ostaje neizvesno da li je ova objava najava Filipovog povratka na male ekrane, jedno je sigurno - njegova popularnost i uticaj na društvenim mrežama ostaju nesmanjeni. Pratioci širom regiona sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja i novosti o potencijalnom televizijskom povratku omiljenog bivšeg zadrugara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading