PRVO ZOLINO GOSTOVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Večeras uzvraća UDARAC Miljani Kulić! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola će večeras progovoriti o svemu, njegov prijatelj izdao zvanično saopštenje!

PRVO ZOLINO GOSTOVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Večeras  uzvraća UDARAC Miljani Kulić! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola nedavno je diskvalifikovan iz rijalitija, a od tada se nije oglašavao za medije, niti gostovao u nekoj emisiji, već je svoja saopštenja izdavao putem storija na društvenoj mreži Instagram. Večeras će Zola biti gost u TikTok emisiji Filipa Cara, što je Čolićev prijatelj najavio na svojim društvenim mrežama.

- Specijalni gost večeras u našoj emisiji je Zola. Poštovanje od naše ekipe za Zolandera, koji od diskvalifikacije nastupio nigde u medijima, ali samo za našu flotu večeras od 20.00 časova, odgovara na vaša pitanja. Vidimo se - saopštio je Filip putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Oglasio se Filip Car

Podsetimo, juče se oglasila Miljana Kulić, koja je objavila snimak razgovora sa Zolom, kao i njihove privatne prepiske. Na snimku se čulo da je Zola nagovarao Kulićevu da ucene produkciju i vrate se zajedno u rijaliti.

- Nije problem, ali neću da gubim vreme. Ljudi te manipulišu. I Marija i Siniša, ko god ti kaže da treba da uđeš u rijaliti za te pare... Ti si krv svoju ostavila tamo. Iznela si trudnoću tamo, provela pet godina tamo. Ne, može da se uđe, ali da se ulazi zajedno, da uđemo zajedno, sve na moje i tvoje ime. Pravimo svadbu ako hoćete. Ako nećete, ima ko će da plati ozbiljan keš za tu svadbu ovde u Beču. Da dođeš, da napravimo i živimo zajedno. Svakako ćemo da živimo zajedno ako se volimo - govorio je Zola na snimku.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Miljana Kulić i Zola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading