FILIP CAR ODLUČIO DA UNIŠTI ASMINA: Umešao se u rijaliti, pa organizovao SUSRET sa Anelinom sestrom!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Sita Ahmić će zajedničkim snagama dokrajčiti Asmina Durdžića.

FILIP CAR ODLUČIO DA UNIŠTI ASMINA: Umešao se u rijaliti, pa organizovao SUSRET sa Anelinom sestrom!

Foto: ATA Images, Pink

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić je najavila dolazak u emisiju Filipa Cara, koja će se na TikToku održati danas u 20h, kako je i sam Filip potvrdio.

- Znate da ne idem po emisijama i ne dajem intervjue, mojom odlukom da se povučem, međutim, kod mog brata ću uvek biti rado viđen gost - napisala je Anđela Đuričić, pa najavila svoje gostovanje u emisiji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

 

Međutim, ona neće biti sama... Pored nje, u Filipovoj emisiji gostovaće i sestra Aneli Ahmić, Sita, koja će otkriti nove detalje o odnosu Aneli i Asmina Durdžića, pa odgovoriti na brojne komentare i optužbe. Anđela i Sita će večeras biti potpuno iskrene, a Filip je spremio zanimljiva pitanja za njih, te će publika imati priliku da čuje sve o čemu su obe dugo ćutale.

Sita Ahmić će se uključiti, pa komentarisati aktuelna dešavanja u Eliti, Asminova javna obraćanja, kao i vezu Aneli i Marka Janjuševića Janjuša. Inače, Aneli je sinoć najavila susret sa Asminom, odmah po izlasku iz rijalitija, pa ćemo imati priliku da čujemo šta Sita misli na tu temu.

Njeno gostovanje će definitivno izazvati burne reakcije, s obzirom da se ona svakodnevno prepucava sa Durdžićem, a mnogi komentarišu da Sita vodi rijaliti iz spoljnog sveta. Filip Car je odlučio da je ugosti u svojoj emisiji i donese pravu ekskluzivu svojoj publici na TikToku, koja je sve brojnija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

28.02.2024 13:20

ova drolja ti nije trebala u emisiju jadan si i ti