SITA AHMIĆ ULAZI U ELITU: Nakon SKANDALA sa Asminom potražiće PRAVDU u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođena sestra Aneli Ahmić želi da uđe u rijaliti, kako bi svojoj sestri otvorila oči!

SITA AHMIĆ ULAZI U ELITU: Nakon SKANDALA sa Asminom potražiće PRAVDU u Šimanovcima!

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, oglasila se za domaće medije, te prokomentarisala navode da je ona devojka sa p*rno snimka Asmina Durdžića, koji je nedavno isplivao u javnost.

- Ma oni bre nisu normalni. Njegov otac je vređao mene, moju decu. Za moju maloletnu decu je govorio da su retardirana. Asmin jedino želi popularnost i usput da ponizi mene - rekla je Sita.

Ahmićeva je priznala da želi da uđe u rijaliti, kako bi porazgovarala sa svojom sestrom.

- Da, ušla bih na sat vremena. Videla sam joj reakciju sinoć kad joj je rečeno za snimak. Ona ne zna šta se dešava i u šta nas je uvalila. Reći ću joj da ona mora da priča sad sve. Jer ja znam neke stvari koje mi je ona pričala, a znam da postoji još. Ona će morati da priča sad. Rekla je ona nama da je on loš. Mi nismo znali koliko loš. Znali smo da nije dobar kao muškarac njoj, muž, ali ovo… - poručila je Sita za domaće medije.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

Inače, Sita je nedavno demantovala Asmina, te istakla da nije ona na spornom snimku, već da Asmin opšti sa muškarcem, kao i da ona nema tetovaže. Asmin se nakon ovoga oglasio i objavio stare Sitine bez tetovaža.

- Sita kaže da ima tetovažu već deset godina, a devojka na sninku nema tetovažu. Evo vam slika od Sitice. Pa kaže na snimku muško, evo Sitica, pa i ličiš na muškarca glavom i građom - napisao je Asmin i objavio Sitinu fotografiju bez tetovaža.

- Gde su tetovaže, k*rvice? - dopisao je Durdžić.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading