ASMIN PRIJAVIO SITU POLICIJI: Procurio zvanični zahtev i nove SKANDALOZNE OPTUŽBE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se ne zaustavlja, ponovo urnisao sestru svoje bivše partnerke!

ASMIN PRIJAVIO SITU POLICIJI: Procurio zvanični zahtev i nove SKANDALOZNE OPTUŽBE! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook, youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Asmin Durdžić nastavlja svoj rat sa Sitom Ahmić, rođenom sestrom svoje bivše partnerke, aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić. Asmin je prvo prozvao Situ da nije posvećena deci, a potom objavio zvanični mejk koji je poslao bosanskoj policiji, te otkrio da ju je prijavio.

- Sita, kad spremiš deci da jedu, kad si 24 sata na TikToku? U tebi nema mame ni do podne - napisao je Asmin, pa objavio mejl koji je poslao policiji:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

- Poštovani, želim da prijavim Situ Ahmić za sajber nasilje i želim da prijavim da vozi auto marke "audi Q5" bez vozačke dozvole. Najgore je to što vozi maloletnu decu u vozilu i među tom decom je i moja devojčica od tri godine - započeo je Asmin, pa nastavio:

- Strah me je da se nešto ne desi, a svi znamo ako se vozi bez vozačke dozvole, nijedno osiguranje neće stati iza štete, koja može da se desi! Isto tako želim da navedem da, ukoliko vam pokaže neku dozvolu da ima, proverite tačno, pošto je kupljena u Goraždu. Ja lično znam da nikad u životu nije položila vozački ispit, pošto je bila zavisnik od heroina i lečena sedam puta na psihijatriji! Hvala unapred! - poručio je Durdžić.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin prijavio Situ policiji

Inače, Sita je prethodno najavila da će poslati Asmina u zatvor. Podsetimo, nakon što se pojavio njegov p*rno snimak, on je naveo da je devojka koja ga je zadovoljila upravo Sita, a nakon toga je objavio i njenu eksplicitnu fotografiju. Ona je ovo demantovala, pa najavila Asminu zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading