TRESE SE MALI KALEMEGDAN! Zvezda VRAĆA Nikolu Kalinića! Sa njim STIŽE još jedan LJUBIMAC delija!

Autor:

Sport

21.02.2024

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović govorio o njihovom povratku.

TRESE SE MALI KALEMEGDAN! Zvezda VRAĆA Nikolu Kalinića! Sa njim STIŽE još jedan LJUBIMAC delija!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Nebojša Čović, predsednik osvajača Kupa Koraća, Crvene zvezde, gostovao je u podkastu "Luka i Kuzma", gde je otkrio i veliku ekskluzivu.

Prvi čovek srpskog šampiona je otvoreno izjavio da Zvezda radi na dovođenju Nikole Kalinića u narednoj sezoni!

Srpski reprezentativac je jedan od miljenika navijača tima s Malog Kalemegdana, a pre dve godine je otišao u Barselonu upravo iz Zvezde, dok ga navijači u svakoj situaciji prizivaju nazad.

Sada je otvoreno i Nebojša Čović izjavio da se radi na njegovom dovođenju:

- Moramo da budemo pojačani, trebalo bi da budemo za Olimpijadu, ali reći ću za jednog Nikolu Kalinića za koga smo mi zainteresovani. Radimo na tome, šta sad! - rekao je Čović. 

Foto: Starsport

Nebojša Čović

U istoj izjavi je dodao i da radi na dovođenju Stefana Jovića, odnosno, da bi voleo da ga vidi u klubu.

- Nismo ga prodali, otišao je za džabe, imao je 1+1 i kasnili smo mu četiri ili pet plate, čovek je čekao, bilo je obećanje, nismo završili, otišao je u Barselonu. Radi se na tome, koliko može naravno, poštujući da je on igrač Barselone, mi nismo oteli. Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet - kaže Čović i dodaje:

- Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde. Petrušev što je otišao u Olimpijakos, to nije naš propust, nije stvar bila u parama, mi bi dali isto toliko, ali sticajem okolnosti je napravljeno tako kaok je napravljeno. Petrušev je proigrao kod Duška Ivanovića, on je sjajan trener, sklope se stvari koje ne funkcionišu. Nije hteo Hauarda, Monekea, a zalomilo se da radi sa njima. Giedraitisa je hteo, on je odličan - istakao je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading