SADA JE SVE JASNO! Čović OTKRIO pravu istinu o Nejpirovim PRIMANJIMA u Zvezdi!

Autor:

Sport

21.02.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac neslavno napustio Mali Kalemegdan.

SADA JE SVE JASNO! Čović OTKRIO pravu istinu o Nejpirovim PRIMANJIMA u Zvezdi!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Šabaz Nejpir stigao je kao veliko pojačanje Crvene zvezde proteklog leta, ali se nije proslavio. Naime, nakon samo nekoliko meseci provedenih na Malom Kalemegdanu, bivši igrač Olimpije Milano je napustio klub i vratio se u Armani.

Nebojša Čović, prvi čovek tima s Malog Kalemegdana, otkrio je u jednom podkastu detalje o visini Nejpirove plate i isplatama koje je klub izvršio.

Republika

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir

- Šabaz Nejpir, 2.100.000 dolara (godišnja plata u Zvezdi). To govorim zbog Kuzme, pošto je on rekao da ga je bolela glava kad je čuo cifru. Mi smo Šabazu isplatili tri plate, tri puta po 210.000 dolara, dakle 630.000 dolara. On je ušao u peti mesec (pre odlaska), četvrtu i petu platu isplaćujemo u pet mesečnih rata. Dakle, mi plaćamo 1.050.000 dolara, a lukavi Mesina plaća isto toliko, ali je zato dao izjavu da se Srbi glođu - rekao je Čović, a potom i otkrio šta je pošlo po zlu sa Nejpirom:

- Nije se uklopio čovek. To za porodicu je bila priča, ali izgleda i da mu u Milanu nedostaje porodica kada vidio kako igra. On je u Zvezdi odigrao jednu utakmicu dobro i to je naš problem koji vučemo od početka sezone. Mi u Zvezdi imamo velika imena kada su u pitanju domaći igrači, oni su mu se maksimalno otvorili i pomagali mu. Nejpir je stalno govorio kako se trudi i da će se uklopiti. Najavljivao je, ali nije postao bolji - istakao je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading