"IMALA JE TRAGOVE PO VRATU, BILA JE INVALID!" Hitno naređena obdukcija ubijene žene u Tuzli!

Autor:

Hronika

21.02.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezvanično, saznaje se da je osumnjičeni Mađar počinio ovo ubistvo, a zatim je pokušao izvršiti samoubistvo oštrim predmetom.

"IMALA JE TRAGOVE PO VRATU, BILA JE INVALID!" Hitno naređena obdukcija ubijene žene u Tuzli!

Foto: Armin Durgut / Pixel Media / Profimedia

Danas je u Lipnici, nadomak Tuzle, odigran tragičan događaj koji je ostavio zajednicu u šoku. Muškarac je, prema nezvaničnim informacijama, usmrtio svoju suprugu u njihovom domu. Uviđaj u kući je završen, ali je objekat zapečaćen i obezbeđen, dok su svi materijalni dokazi i tragovi uzeti i biće podvrgnuti veštačenju, prema saopštenju Tužilaštva.

- Uviđaj u kući u Lipnici je završen, ali je objekat zapečaćen i obezbeđen. Uzeti su svi materijalni dokazi i tragovi i biće veštačeni - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Preminula žena je imala vidljive tragove povređivanja na vratu i grudnom košu, a obdukcija će pružiti više informacija o prirodi ovih povreda. U toku su i druge istražne radnje kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog tragičnog događaja, istakao je portparol Tužilaštva TK, Admir Arnautović.

Nezvanično, saznaje se da je osumnjičeni Mađar počinio ovo ubistvo, a zatim je pokušao izvršiti samoubistvo oštrim predmetom. Ona je stopostotni invalid, dodajući složenost i težinu ovoj već tragičnoj situaciji.

Podsetimo, u prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodio tragičan događaj koji je potresao lokalnu zajednicu. Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do ubistva, a potom i pokušaja samoubistva, koji su izvršeni navodno od strane mađarskog državljanina, koji je inače stoodstotni invalid.

Kako je portal "Avaza" prethodno objavio, građanin je obavestio dežurnu službu Policijske stanice Zapad da se njegovi prijatelji S.B. i E.S.T. ne javljaju na telefonske pozive, te da je E.S.T. na video pozivu primetio krv i S.B. u krevetu, nakon čega je zatražio intervenciju policije. Ova vest je brzo postala glavna tema u lokalnim medijima, dok je zajednica bila zatečena ovim tragičnim događajem.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading