MENADŽER GA NATERAO DA UZME VELIKE PARE: Panter objasnio zašto nije potpisao za Crvenu zvezdu Meridianbet, iako je SAMO TO ŽELEO!

Autor: P. Z.

Sport

22.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac je želeo da nosi crveno-beli dres, ali je na kraju poslušao savet da prihvati znatno unosniju ponudu.

MENADŽER GA NATERAO DA UZME VELIKE PARE: Panter objasnio zašto nije potpisao za Crvenu zvezdu Meridianbet, iako je SAMO TO ŽELEO!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Kapiten Partizana Amerikanac Kevin Panter već treću sezonu nosi crno-beli dres i ne krije sreću u Humskoj, ali je njegova karijera mogla da ima potpuno drugačiji tok da nije podlegao pod uticaj svog menadžera.

Panter je po prvi put u srpsku košarku stigao u sezoni 2019/20, kada je zaigrao za Crvenu zvezdu Meridianbet.

Ta sezona je zbog pandemije koronavirusa prekinuta, a Amerikanac je na leto promenio sredinu i prešao u Armani, iako je imao veliku želju da ostane na Malom Kalemegdanu.

- Bio sam oduševljen Zvezdom Meridianbet, a posebno Beogradom, živeo sam punim plućima. Preporodio sam se u Srbiji. Žao mi je što se sezona završila u aprilu. Pozvao sam agenta i otvoreno ga pitao da li postoji šansa da ostanem u Crvenoj zvezdi Meridianbet. On mi je poručio da je sledeća sezona neizvesna, da niko ne zna šta će se desiti i da je sada trenutak da uzmem najveći mogući ugovor i tako sam došao u Milano - rekao je tokom jednog Instagram lajva 2020. godine Panter.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Kevin Panter u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Objasnio je i kako se odlučio da usred sezone napusti Olimpijakos i pojača Crvenu zvezdu Meridianbet.

Bio sam u velikom problemu u Olimpijakosu, pokušao sam da promenim igru. Pošteno sam se zamislio kakav sam igrač. Pričao sam i sa agentom, bilo mi je teško, ali onda sam došao u Zvezdu Meridianbet i sve je eksplodiralo. Tada mi je kliknulo u glavi: "Ovo sam ja, svi ćete da znate ko sam i šta mogu da doprinesem". To sam dobio u Zvezdi Meridianbet - govorio je tada sadašnji ljubimac grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading