ASMIN OPŠTIO SA MUŠKARCEM NA FAMOZNOM SNIMKU? Isplivale nove optužbe, Durdžić i dalje tvrdi da je spavao sa Sitom - priložio NOVE DOKAZE!

Autor:

Zadruga

22.02.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Site Ahmić i Asmina Durdžića ne jenjava, Anelin bivši partner objavio nove fotke!

ASMIN OPŠTIO SA MUŠKARCEM NA FAMOZNOM SNIMKU? Isplivale nove optužbe, Durdžić i dalje tvrdi da je spavao sa Sitom - priložio NOVE DOKAZE!

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Regionalnu javnost nedavno je šokirao p*rno snimak Asmina Durdžića, nakon kojeg je on zaratio sa Sitom Ahmić, rođenom sestrom svoje bivše partnerke Aneli Ahmić. Naime, Asmin je počeo da tvrdi da je devojka sa snimka Sita, zbog čega je ona najavila da će ga poslati u zatvor.

Sitini fanovi počeli su da demantuju Asmina. Prvo su naveli da devojka sa snimka ne može da bude Sita, jer Sita ima tetovaže, a izvesna devojka ne, a sada su se na društvenim mrežama pojavile nove spekulacije. Naime, kako tvrde admini jedne stranice, snimak je nastao u jednom prestižnom hotelu u Beogradu, a ne u Sarajevu, kako se ranije tvrdilo. Povela se priča i o tome da je na snimku sa Asminom muškarac, a ne žena.

Nakon što je ova informacija dospela u javnost, oglasio se i Asmin.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin isprozivao Situ

Naime, on i dalje tvrdi da je Sita devojka sa njegovog p*rno snimka. Asmin je izneo i da je snimak poslala Sita, a ne on.

- Sita kaže da ima tetovažu već deset godina, a devojka na sninku nema tetovažu. Evo vam slika od Sitice. Pa kaže na snimku muško, evo Sitica, pa i ličiš na muškarca glavom i građom - napisao je Asmin i objavio Sitinu fotografiju bez tetovaža.

- Gde su tetovaže, k*rvice? - dopisao je Durdžić.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin i dalje tvrdi da je na snimku Sita

Inače, Aneli je sinoć u "Eliti" saznala da je isplivao Asminov p*rnp snimak.

- Ko zna šta je Asmin sada smislio. Svaki put kad mi novinari ili voditelji postave ovakva pitanja hipotetički šta bi bilo, sigurna sam da se napolju nešto dešava. Ovo je nešto sumnjivo. Ako je petljao sa nekim snimcima, ne bi me iznenadilo da je neke žene ucenjivao tako, pa da im je tražio da mu šalju novac. To je bre čovek prevarant, sto posto sam u pravu - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading