PRVO OGLAŠAVANJE SITE AHMIĆ NAKON SKANDALA: Asmin je raskrinkao i ZAPRETIO, Anelina sestra donela ŠOK-ODLUKU! Prepala se?

Autor:

Zadruga

11.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić se oglasila nakon skandaloznih optužbi Asmina Durdžića!

PRVO OGLAŠAVANJE SITE AHMIĆ NAKON SKANDALA: Asmin je raskrinkao i ZAPRETIO, Anelina sestra donela ŠOK-ODLUKU! Prepala se?

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, naveo je danas putem storija na društvenoj mreži Instagram da je njena rođena sestra Sita Ahmić optužena od strane supruga za psihičko i fizičko nasilje. Durdžić je naveo da će i sam podneti tužbu protiv bivše svastike.

Sita se oglasila za domaće medije nakon Asminovih optužbi.

- Ne dajem nikakve izjave. Nemam volju da to radim, isključila sam se iz rijalitija na neko vreme da se odmorim. On može da radi šta hoće. Ko god misli da ima za šta da me tuži neka me tuži - rekla je ona za "Informer".

Republika

Foto: printscreen/facebook, youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Asmin, Sita, ilustracija

Podsetimo, Asmin je javno zapretio Siti da će je tužiti, a zatim objavio navodnu optužnicu, podnetu protiv Site u Opštinskom sudu u Dubrovniku.

- Sita, na uslovnom si do 2025. i imaš godinu dana zatvora, u ponedeljak te tužim za ista dela kao tvoj muž Nikica i ideš godinu dana na odmor! - poručio je Asmin.

- Crno na belo. Dokaz da je Sita optužena za psihičko i fizičko maltretiranje sadašnjeg muža! Žena je nasilnica najblaže rečeno. Izvolite DOKAZ. S obzirom da je godinu dana otvoreno na 3 godine uslova, ponovila je krivično delo, tako da Sita, uskoro ideš na odmor iza REŠETAKA! ALIBABA SAD TUŽI - napisao je Durdžić, a u nastavku možete pročitati neke od detalja optužnice.

Republika

Foto: Instagram.com

Asminova objava

- Podižem optužnicu protiv Site Ahmić, u Dubrovniku, s prebivalištem u Dubrovniku, državljanke Republike Hrvatske, ekonomiste, ugostiteljke, zaposlene. Živi u vanbračnoj zajednici, majka četvoro dece, pismene, sa završenom srednjom školom, srednjeg imovinskog stanja, osuđivane pravnom presudom Opštinskog suda u Dubrovniku, broj K-33/18 od 2. maja 2022. (pravno 14. oktobra 2022.) zbog kaznenog dela iz Čl. 236. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona, na kaznu zatvora od jedne godine uslovno na tri godine, nalazi se na slobodi, da je u vremenu od novembra 2019. pa do 10. jula 2023. u Dubrovniku, u cilju da svog vanbračnog supruga s kojim ima dvoje zajedničke dece, dovede u ponižavajući položaj, suprotno čl 10. st 3. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici kojim se nasiljem u porodici smatra psihičko nasilje koje je kod rive prouzrokovalo povredu dostojanstva ili uznemirenost. Učestalo psihički napadala partnera, govoreći mu da je niko i ništa, da je ona najbolja, da neće imati bolju od nje, da je k*rvin sin, klošar, smeće i prevarant, te je partnera najmanje 20 puta izbacila iz kuće, vređala njegovu porodicu, govoreći razne pogane reči vezane za njegovu drugu decu i sve članove porodice, te mu i govorila kako će poslati brata da ugrozi njegovu porodicu i da će uznemiravati njegovu majku koja je srčani bolesnik, a sto je sve njenog partnera dovelo u položaj nemoći i povređenog dostojanstva, dakle, kršeći propise o Zaštiti od nasilja u porodici kod člana porodice izazvala strah za njegovu sigurnost i dovela ga u ponižavajući položaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading