DETE JE DOBIO SA NARKOMANKOM: Isplivali detalji o Asminovom sinu iz DOMA, Sita brutalno udarila na porodicu Durdžić!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra iznela novu turu prljavog veša!

DETE JE DOBIO SA NARKOMANKOM: Isplivali detalji o Asminovom sinu iz DOMA, Sita brutalno udarila na porodicu Durdžić!

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, aktuelne učesnice "Elite" otvorila je vrata stana u kom trenutno boravi i odlučila da progovori o detaljima iz njihovog porodičnog života. Sita je odlučila da stane na put navodima koje je plasirao Anelin bivši partner, Asmin Durdžić.

- Kako je Asmin rekao da smo moja sestra i ja bile na teškim drogama, da smo bile zajedno u orgijama, da nemamo struju i vodu, da ja glumim da sam izgubila novčanik kada kupujem u prodavnici?! Znači da on priča o sebi. Nije on posumnjao, samo će sve da učini da ocrni Aneli. On je svoje prvo dete ostavio u domu, dobio je s nekom ženom koja je, kako smo mi čuli, narkomanka. Ta žena je ostavila svoje dete iz Austrije i otišla za Nemačku, Samuel se zove, rodio se i završio je u domu. Tvoji roditelji su mogli da uzmu to dete, ja bih svačije uzela, a ne dete od svoje sestre. Oni imaju u sebi što nije normalno, ostavljaju decu po domovima i ne brinu se o deci...Kod mene ovde nije bio, u Dubrovniku je bio, ovo je prva godina da sam ovde. On je osoba koja zrači jako lošom energijom. On je bio uvek taj koji ćuti - govorila je Sita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Sita Ahmić, Asmin Durdžić i Aneli

- Kakve su to magije, čime se to bavite? - pitao je reporter.

- Moja majka je slikarka od kada ja znam za sebe. Ona je totalno drugačijih pogleda na svet, drugačiji stil oblačenja. Uvek je bilo puno slika, tepiha, svećnjaka, sve što ja ne volim. Neko hoće da baci fotelju, moja mama viče odmah: "Ne, ne, ne, nemoj bacati". Ja ne verujem u horoskop, pasulj i kafu, to se kosi s verom - rekla je Sita u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ISTINA

05.02.2024 08:31

mislis sa tvojom sestrom narkomankom uyas

Ljiljana

05.02.2024 09:18

A sa kim je Asmin dobio "čerkicu"???