SITA I ASMIN SE SASTALI U SARAJEVU: Anelina sestra obelodanila sav RPLJAV VEŠ iz njihovog odnosa!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelina sestra otkrila šok detalje o Asminu Durdžiću!

SITA I ASMIN SE SASTALI U SARAJEVU: Anelina sestra obelodanila sav RPLJAV VEŠ iz njihovog odnosa!

Foto: TV Pink/printscreen, Facebook

Sita Ahmić, rođena sestra Aneli Ahmić, aktuelne učesnice "Elite" otvorila je vrata svog doma i odlučila da stane na put navodima koje je plasirao Anelin bivši suprug, Asmin Durdžić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sita Ahmić

- Ja ću samo malo vam reći, ne želim u to da ulazim, ne želim da vodim te bitke. To su stvari koje su se događale kada su oni gore zajedno živeli. Kada nisu imali novac, oni nisu imali za kutiju cigareta, kada je ona zvala i nas kao porodicu da pomažemo, kada mu je davala svoj novac. Aneli je došla gore sa svojim novcem, imali smo oca kao podršku koji je dobro stajao, bio je vazda vredan i radio je. Nažalost, preminuo je pre godinu dana. Došla je sa svojim auto gore, koji je on nagovorio da prodaju, pa je i tu muljao i petljao i uzeo je novac od tog auta. Pokušava da nas predstavi kao bedu i sirotinju, kao dve prostitutke. Jako sam povređena. Uglavnom, on je čovek koji je teški lažov, teško ćete upoznati takvog manipulatora. Aneli je brzo ostala trudna, mi smo brzo provalili kakav je on po tome što nam je ona pričala. Čitala mu je poruke između njega i oca, videla je da se bavi varanjem i prevarama, ali smo je uvek pritiskali da sačuva tu porodicu. Nadali smo se da će se nešto promeniti. Da je zet, on moj zet više nije, moj zet on ne može više biti. On je samo Norin otac - rekla je Sita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sestra Aneli Ahmić Sita

- Da li si se čula s nekim od njegovih bliskih ljudi? - pitao je reporter.

- Ne, nemam kontakt ni sa kim i ne želim...Na početku je on došao u Sarajevo, mi smo se našli, sedeli smo, pričali, pokušali smo da damo intervju koji nije prošao dobro. Ja sam samo tražila da prizna da su se venčali verski i da prizna da je do zadnjeg momenta bio sa Aneli i Norom, a ne što je pričao da je samo napravio dete i ostavio je nju. Ne, on to nije hteo da prizna - rekla je ona u emisiji "Premijera"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sasa

04.02.2024 17:49

Na zalost lazete a Pink pokusava da nas napravi budale.Cemu snimanje u stn za dan😂😂😂bogatasice.Porodicna kuca je ....videli smo.Podrska za Asmina.

kraki

04.02.2024 20:15

Oni su svi veliki prevaranti