NE ŽELIM DA MOJE DETE PODMEĆU JANJUŠU: Hitno oglašavanje Asmina Durdžića, ne odustaje od BORBE ZA STARATELJSTVO!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno poslao brutalnu poruku!

NE ŽELIM DA MOJE DETE PODMEĆU JANJUŠU: Hitno oglašavanje Asmina Durdžića, ne odustaje od BORBE ZA STARATELJSTVO!

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Pre nekoliko dana Aneli Ahmić je napustila "Elitu" kako bi se srela sa advokatom koji joj je, kako ona kaže, preneo da Asmin Durdžić želi da joj oduzme starateljstvo nad ćerkom Norom. Aneli je jako potresla cela situacija, a danas je gostovala u radio-emisiji "Amnezija" gde se javno obratila Asminu i zamolila ga da spuste loptu i problem reše na drugačiji način. 

On se nakon toga oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, gde je jasno stavio do znanja da neće odustati od borbe za svoje dete, a onda i naveo razloge zbog čega se odlučio na takav korak. 

- Ne želim da moje dete ide po autobusu i uzima dve marke kao da prosi. Ne želim da moje dete se podmeće drugom muškarcu na kamere, ne želim da moje dete vrišti zalepljeno za ekran u tri ujutru i izlaže se televiziji, komentarima, sprdnji. Kome je to normalno? I onda sam ja loš otac i zlo ako hoću da je dete kod mene, kad ga je majka već ostavila i ne brine o njemu - napisao je Asmin putem društvene mreže Instagram. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić Instagram oglašavanje

Inače, Aneli je danas u radiju zamolila Asmina da odustane od borbe i da sve reše dogovorom, u čemu ju je Janjuš podržao. 

Ja sam od samog početka to htela, on ima svoju partnerku, ja svog partnera, krenuli smo svojim životima, ali to je i njegovo dete. Samo želim da je vidi, ne treba ni novac, ni ništa. Nas dvoje smo prošlost, dete će već krenuti i u vrtić. Više puta mi je govorio da ako nađem partnera da će se ovakve stvari dešavati. Moj partner i ja smo u ozbiljnijoj priči, to se sve može videti. Ispada da je to neka osveta meni preko deteta, jer zna i čuje i Janjušev gest i sve. Po svemu sudeći ispada da je odsveta  - rekla je Aneli, pa nastavila:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

- Ja imam pravo na ljubav, došla sam detetu da obezbedim bolju budućnost, pošto očigledno on nije hteo nama pomagati. Svi znaju da je Janjuš odličan otac. Usput sam i njemu skratila muke, samo tražim od njega da viđa svoje dete, kako god to je dete, to nije igračka. Dete se rodilo u Austriji, ako će ga priznati, nek ga prizna. Volela bih da dete bude srećno. Ako je njemu stalo do tog deteta, sačekaće da ja izađem odavde i da rešimo sve te nesuglasice i sve problme i da nema potrebe da njegova izabranica ide po emisijima i priča laži

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Melanija

25.01.2024 23:44

Hajde oladi bre. Više si ti po portalima nego Aneli na TV u. Kako može otac koji sumnja da je dete njegovo i zahteva DNK da se bori za njegovo starsteljstvo. Ljubavnica ti je bila realiti zvezda a sada i žena pa sada i ti grebe li grebeš da uđeš u Elitu.

Bata Laki

26.01.2024 00:01

Bravo Asmine , ne daj dete tom propalici kockaru Rošavom koji štene Džek Rasela ne ume da čuva . Videli smo prvog dana da je tukao psića kad mu je vršio nuždu u rehabu . Tako bi on i dete tukao , bilo mi ga žao kad mu se brat obesio . Ali, on je neizlečiv idiot kome je kurvanje i kocka po rijalitiju jedino u glavi . Fuj odvratan je a još više ova krivoglava Analna Bujanovka 2 !!

dušanka

26.01.2024 05:10

MA KOLIKO ZVUČALO MONSTRUOZNO, ALI ASMIN JE OVAJ PUT U PRAVU...MAJKA NIJE SAMO DA RODI, VEĆ DA BRINE O DETETU 24H...A MAJKA OVOG DETETA JE OTIŠLA 10 MESECI I NIJE U STANJU NI U PRILICI DA BRINE O NJOJ, PRI TOM STALNO SPOMINJE MATERIJALNE USLOVE, A GDE JE TU LJUBAV, BRIGA, ZAGRLJAJ, UTEHA...DETE JE SVAKAKO U PROBLEMU ZBOG ODLASKA I NEDOSTATKA OCA, ZATO JE ONA MAJKA DA BUDE TU...FIZIČKI...PSIHIČKI...A MATERIJALNO JE LAKO...A ONA STALNO TO POTENCIRA...PA I KUČE IMA POTREBU ZA KONTAKTOM, IAKO MU DAŠ I DA JEDE, I DA PIJE...UŽAS