MOLIM TE OSTAVI MI DETE, JANJUŠ JE SJAJAN OTAC: Aneli u programu uživo preklinje Asmina da prekine BORBU ZA STARATELJSTVO nad ćerkom!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli preklinje Asmina da prekine borbu za starateljstvo!

MOLIM TE OSTAVI MI DETE, JANJUŠ JE SJAJAN OTAC: Aneli u programu uživo preklinje Asmina da prekine BORBU ZA STARATELJSTVO nad ćerkom!

Foto: Tv Pink, ATA Images

Pre nekoliko dana Aneli Ahmić je napustila "Elitu" kako bi se srela sa advokatom koji joj je, kako ona kaže, preneo da Asmin Durdžić želi da joj oduzme starateljstvo nad ćerkom Norom. Aneli je jako potresla cela situacija, a danas je gostovala u radio-emisiji "Amnezija" gde se javno obratila Asminu i zamolila ga da spuste loptu i problem reše na drugačiji način. 

Osetila sam sinoć gušenje, pogodila me tema. Moje dete nije zaslužilo da se provlači po emisijama, zamolila bih svog bivšeg supruga i njegovu odabranicu da se ostave mog deteta, da je moje dete obezbeđeno - govorila je Aneli.

- Da li bi ti volela da se završi ovo i da se krene novim životom i da tvoja porodica spusti loptu? - upitao je Januš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

- Ja sam od samog početka to htela, on ima svoju partnerku, ja svog partnera, krenuli smo svojim životima, ali to je i njegovo dete. Samo želim da je vidi, ne treba ni novac, ni ništa. Nas dvoje smo prošlost, dete će već krenuti i u vrtić. Više puta mi je govorio da ako nađem partnera da će se ovakve stvari dešavati. Moj partner i ja smo u ozbiljnijoj priči, to se sve može videti. Ispada da je to neka osveta meni preko deteta, jer zna i čuje i Janjušev gest i sve. Po svemu sudeći ispada da je odsveta  - rekla je Aneli, pa nastavila. 

- Ja imam pravo na ljubav, došla sam detetu da obezbedim bolju budućnost, pošto očigledno on nije hteo nama pomagati. Svi znaju da je Janjuš odličan otac. Usput sam i njemu skratila muke, samo tražim od njega da viđa svoje dete, kako god to je dete, to nije igračka. Dete se rodilo u Austriji, ako će ga priznati, nek ga prizna. Volela bih da dete bude srećno. Ako je njemu stalo do tog deteta, sačekaće da ja izađem odavde i da rešimo sve te nesuglasice i sve problme i da nema potrebe da njegova izabranica ide po emisijima i priča laži

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić gostovanje u radio-emisiji "Amnezija"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ZAZZZ

25.01.2024 21:22

Rece nemoralna majka, koja skace do plafona ,ostavila kcerku kojoj je potrebna,da radi sa logopedima na njenom govoru, da bi jahala Janjusa.Koliko puta je imala priliku da pita drvo da vidi kcer nijednom se nije sjetila male.Nikad ne pominje malu osim kada je u svadji sa kiklopom.Boli nju briga za malom ona samo misli na sex sa Janjusevicem .Ako mala bude s njom ko zna kako ce je zanemariti jer ce mama biti zauzeta ulizivanjem Janjusu ,mama ce prodati i zadnji gros da Janjus iskocka

Cilka

26.01.2024 00:17

Sta znaci Ako ce ga priznati Zar dete nije priznato ako je u braku rodjeno Sta ova prica

dušanka

26.01.2024 05:21

KASNO SI SE SETILA...DRAGA,,,OPET TE JE PONELA LOVA...DETETU NIJE BITNO I NIJE DOVOLJNO MATERIJALNO, KAO TEBI...DETETU SI BITNA TI, KOJU NIKO I NIKAD NE MOŽE DA ZAMENI...A JANJUŠ NIJE DOBAR NI ZA SVOJE DETE JER NIKAD NIJE PORED NJE...NI KAD IMA PROBLEM...NI KAD IMA TEMPERATURU...NI KAD JE GLADNA ILI ŽEDNA...NJEGA NEMA, JEBE SE I RALLITY-JU...OPET JE LOVA U PITANJU, ALI ENA PLAĆA NJEGOVE KOCKARSKE DUGOVE...NAJA JE BILA NAJPOŠTENIJA, ALI I NJU JE PREVESLAO...