ASMIN DURDŽIĆ KONAČNO STIŽE U EMISIJU! Odlučio da napokon prekine tišinu i totalno UNIŠTI porodicu Ahmić!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je najavio gostovanje u emisiji, stiže sa svim dokazima.

ASMIN DURDŽIĆ KONAČNO STIŽE U EMISIJU! Odlučio da napokon prekine tišinu i totalno UNIŠTI porodicu Ahmić!

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić se, posle dužeg vremena, aktivirao na Instagramu, odakle se svakodnevno oglašava i iznosi dokaze protiv Aneli, ali i kompletne porodice Ahmić.

S druge strane, kako se u sve upleo i Anelin sadašnji izabranik, Marko Janjušević Janjuš, Asmin je potkačio i njega, a sada je odlučio da obelodani konverzaciju, koju je, kako on tvrdi, Sita, Anelina sestra, vodila sa Janjušem.

Iako nije jasno o čemu se tačno radi, spominje se novac, koji Janjuš u tom momentu nije imao da pozajmi, što se može pročitati u četu, koji je objavio Asmin na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

- Imao sam i sve me je koštalo sad... na nuli sam... Je*iga - glasio je Janjušev odgovor.

Međutim, to nije sve. Asmin Durdžić će večeras gostovati u emisiji Osmana Karića, na TikToku, gde će nikad iskrenije i brutalnije komentarisati bivšu izabranicu, Aneli, kao i Janjuša, a otkriće i šta se trenutno dešava u njegovoj vezi sa Stanijom Dobrojević, koja se juče oglasila iz bolnice.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

 

- Ovim putem želim da obavestim čitavu javnost, kao i sve medije da otkazujem sva dogovorena gostovanja, kao i intervju u narednom periodu. Trenutno mi je zdravlje ugroženo, a to je ono što mi je najvažnije. Izlazim iz ove lakrdije od priče i zamoliću vas sve da imate poštovanje i ostavite me da budem u miru. Hvala na razumevanju - bila je poruka koju je Stanija ostavila na Instagram storiju na kom se vidi da joj je infuzija priključena u ruku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading