UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE ZLOSTAVLJANJA ĆERKE ANELI AHMIĆ: Asminu sve poslato preko telefona, ovim ga ucenjuju!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je obelodanio šok fotografije ćerke, koju, kako on tvrdi, zlostavljaju.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE ZLOSTAVLJANJA ĆERKE ANELI AHMIĆ: Asminu sve poslato preko telefona, ovim ga ucenjuju!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč:

- Tvrdili su da ja nekome branim da viđa dete, a danas tvrde da ja nekome oduzimam dete!? Dogovorite se gospodo sami sa sobom! Sita je prošle nedelje tokom uključenja u emisiju izjavila da ja branim Asminu da šalje novac i da viđa dete, za to joj ide tužba! A ove nedelje su prosuli priču da ja oduzimam nekome dete?! I za to im ide tužba! - rekla je Dobrojevićeva.

Ubrzo se u prepucavanje uključio i otac deteta, Asmin Durdžić, koji je odlučio da se vrati na društvene mreže i tamo obelodani sve dokaze protiv porodice Ahmić, a prva na redu bila je Anelina sestra, Sita:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Officia, Privatna arhival

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Sita Ahmić

 

- Slažem se da dete treba da bude pored majke, ali majka je u Eliti, a dete živi bez grejanja i tople vode u kući. Nema gde da se okupa. Kad sam ih molio za normalan odnos, Sita i Grofica nisu htele. I šta sad, Stanija je kriva što je mene podržala? Je li Stanija kriva što su su baka i tetka mog deteta mene najstrašnije vređale i pljuvale, što sam ja pobegao iz te nenormalne familije? Da li je Stanija kriva što Janjuš nosa sliku tuđe dece, umesto svoje Krune? - napisao je Asmin na svom storiju.

Odman nakon, obelodanio je stravične fotografije njihove ćerke, Nore, koju, kako on kaže, maltretira drugo dete, i to u kući Ahmićeve. Kako je i sam napisao, Asmina su ovim fotografijama ucenjivale Aneli i njena sestra, Sita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pitanje

23.01.2024 12:56

Ako je tata znao za zlostavljanje njegove kcerke kako je onda ostavio kcerku kod te familije ? Znaci imao je saznanje da je zivot male ugrozen i bezbrizno se odrice male ,ne salje joj novce za izdravanje,ne mari je li mu mala ziva,zdrava.Njega treba onda u zatvor poslati jer je on doveo zivot kcerke u opasnost ostavljajuci je u opsanom okruzenju bez tople vode,tople sobe.

Odgovori 20 8
Jaca

24.01.2024 08:08

Isto ovako i mene moja starija sestra maltretirala 😂 Da l da je prijavim za fizicko nasilje.. Mada proslo je vise od 30 godina od tada.. Hm, ne znam sta da radim. 😂😂

Odgovori 16 6