OVO ĆE VAS ZAPREPASTITI: Otkriveno koliko Aneli Ahmić IMA GODINA - svi u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li možete da pretpostavite koliko godina ima Aneli Ahmić?

OVO ĆE VAS ZAPREPASTITI: Otkriveno koliko Aneli Ahmić IMA GODINA - svi u ŠOKU!

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić privukla je veliku pažnju javnosti širom regiona ulaskom u popularni rijaliti. Tada je otkrila da ju je Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, što je odjeknulo kao bomba. Javnost poslednjih nekoliko nedelja prati njen odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je poljujan nakon što se ona za Novu godinu raspitivala kod majke za izvesnog Alena, za kog se sumnja da je njen oženjeni švaler.

Ono što mnogi ne znaju je koliko Aneli ima godina, a mnoge je iznenadila činjenica da je ona rođena 1989. godine i da će u 2024. napuniti 35.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić u emisiji "Pitanja gledalaca"

Inače, sinoć je starleta Stanija Dobrojević otkrila u emisiji "Pitam za druga" da je Aneli radila u Bujanovcu i da je imala istog momka kao Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6".

- Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija sinoć uživo u programu.

Republika

Foto: Pink

Aneli Ahmić uplakana zbog Janjuša

Stanija se osvrnula i na Anelinu reakciju na Janjušev povratak u Belu kuću.

- On kad se pojavio na vratima, Aneli nema reakciju, ona ne plače ni za ćerkicom. Ona nema empatiju i nema emociju. Za Maju i Janjuša ćemo videti. Maja ga je ludo volela dok se nije desila situacija da ga precrta. Mislim da je Taki na aparatima, vraća mu se stari zet - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Skyfall

18.01.2024 13:53

Aneli je harizmaticna .Dobila je svekrvu iz pakla,ko bi predpostavio da moderne svekrve, idu sa telefonima po stanovima sinova i snimaju nered po kuci snaja.Ko bi pretpostavio da moderne svekrve dokumentuju svaku svadju sa snajama, snimcima na telefonima.Oni su izgleda izludjivali Aneli a kada mala poludi onda su je snimali da je prikazu da je luda.Ko zna ko je udario Asmina flasom po glavi a on se snimao i govorio da ga je zena udarila.To je cirkusantska familija,Asminov otac snima zadnjice hrvtaskih pjevacica i stavlja na FB covjek od 70 godina perveznjak .Aneli je sretna zena rijesila se muza,njegovih a sada i Jaska kockara