DOKRAJČILI ANELI AHMIĆ! Oženjeni Alen joj se OBIO O GLAVU, Janjuš je UNIŠTIO ISTINOM!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" ne zna gde bije, više joj ne pomaže pravdanje!

DOKRAJČILI ANELI AHMIĆ!  Oženjeni Alen joj se OBIO O GLAVU, Janjuš je UNIŠTIO ISTINOM!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita" trenutno je Aneli Ahmić i njen odnos sa izvesnim Alenom, za koga mnogi sumnjaju da je njen "oženjeni švaler". Ahmićeva se pravdala da nije imala ništa sa njim, a onda je pod pritiskom priznala da je gajila simpatije. Večeras je progovorila o njemu u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Da li je realno da ti kriviš Janjuša za nešto što nije uradio, a ti si toliko ispala nepromišljena i glupa? - pročitao je voditelj pitanje.

- Ne krivim ga - odgovorila je Aneli.

- Da li misliš da si nepromišljena i glupa? - dodao je voditelj.

- Naravno da mislim, od početka ne znam da kažem kako treba i to sam ja. Ja sam samo htela da vidim da li je on dobro - pravdala se Ahmićeva, a potom je ustao Marko Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš u emisiji "Pitanja gledalaca"

- Aneli nema strpljenja i mnoge stvari uradi kako ne treba, kada je otišla kod njega. Ja sam govorio da mora postojati osećaj da odeš i da ćutiš sa njim. Ako krene u neku komunikaciju, krene pa ne krene. Nije bitno u tim trenucima ni da li su u vezi, ni da li nisu. Mislim da je Aneli mama ukanalila, iskreno tako ja mislim. Ona je u svom nestrpljenju pitala i napolju je napravila karambol. Onda je otišla kod Janjuša glupo i nepromišljeno i pitala ga da li će biti zajedno, šta da ti kažem kada ti imaš dečka napolju, da li si me lagala ili nisi. On je pita, ona ga slaže i dođe na pretres. Ona nema grama strpljenja u sebi, moraš da naučiš da taktiziraš u tim situacijama, čoveku treba odgovor da li smo sa nekim napolju. Šta on da kaže kada ona laže, ona kao da ima dve tri istine ili dve tri laži i da bira koju će izvući. Rekao sam joj da se smiri i da čeka, nikome nije u tim trenucima. Jedina njihova tema mogla je biti kako se on oseća, to ti opet mora ukazati na nešto. U tim trenucima nije bila promišljena, u tim trenucima je on i negde ostavio prostora, mene boli du*e da branim Aneli, ja sam govorio da je ona mutava. Ona kao da ne zna šta da slaže ovde za stolom, kao da mulja kao da joj nešto nije jasno, ali videćemo do kraja šta je. Koliko god imala tupave postupke. Gde ti je majka, gde ti je otac, teško živima - rekao je Marko, a potom je ustao Marko Janjušević Janjuš:

- Ja ne znam da li ti znaš da se izraziš ili lažeš, ti nisi konkretno pitala da li ćemo biti u vezi, nego dođeš i pitaš: "Da li mi opraštaš?". Mislim, šta da ti oprostim? - upitao je Janjuš.

- Mislila sam na Alena - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli se totalno pogubila

- Tvoja reakcija je šta ti uradiš, to osećaš, može da se desi da se zbuniš. Ne možeš doći, ležiš pored mene i lažeš me šta je bilo, a ja gledao. Nisam ja došao ovde i zbog nekog što je ona čestitala Novu godinu ja završio. Najlakše je reći nedostaješ mi, ne poklapa se, izgubila se mnogo. Ja gledam i ne verujem. Možda ti ne znaš šta je ljubav, nemoguće je da posle 5 dana ti pitaš za neku tvoju simpatiju, da li me razumeš? Nemoguće je, znači ti u glavi kažeš: "Daj da imam siguricu", kao da moraš da imaš nekoga. Kao da ti je bitno da li će te neko čekati, ako ne uspeš - rekao je Janjuš.

- Mislim da je mama htela da me vrati na tog dečka jer nije podržala Janjuša. Mislim da je htela to - dodala je Aneli.

- Ona nju pita: "Da li se razveo, da li me čeka?", postoji klip - rekao je Janjuš.

- Ja i Janjuš smo pre toga raskinuli, u tom momentu sam to pomislila, šta je tu je ne može se ispraviti. Ja sam mamu pitala šta misli za Janjuša, ona je rekla Janjuš kao Janjuš - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading