ZAKLELI SMO SE DA RASTANKA NEMA! Otac Eme Kobiljski dao zavet - Od njegovih reči jeza prolazi kroz čitavo telo...

Autor:

Hronika

09.05.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je tu, ponavljao je Dragan Kobiljski.

ZAKLELI SMO SE DA RASTANKA NEMA! Otac Eme Kobiljski dao zavet - Od njegovih reči jeza prolazi kroz čitavo telo...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Odbojkaški trener Dragan Kobiljski dao je zavet svojoj ubijenoj ćerki Emi Kobiljski, bez koje je ostao u masakru dečaka ubice Koste Kecmanovića pre tačno godinu dana.

- Zakleli smo se. Mi smo se zakleli da rastanka nema. Ona je tu. Naša Ema i uvek će biti živi sa nama i mi sa njom - rekao je Kobiljski u više navrata svojim prijateljima i porodici.

Verujući da je nemoguće da se život preseče u trenu i da ostane bez najsvetijeg što ima, trener je govorio na ovaj način i u emisiji" Bol".

Ponovio je jezive rečenice o tome koliko su on i supruga neutešni zbog gubitka deteta.

Njegova supruga Nina, ni danas posle godinu dana od masakra ne može da se pomiri da je ostala bez svoje prve ćerke i svakodnevno se suočava sa bolom mlađe ćerke koja je izgubila svog idola i najveći uzor i podršku.

O neizmernoj tuzi porodice Kobiljski svedoče svi njihovi prijatelji i familija. 

Ema Kobiljski je bila spoj najboljih osobina oca Dragana i majke Nine

Ponosni su na mrtvu ćerku i to ističu. Emin herojski čin da ispreči pred ubicu prepričavaju kao njen izbor i odluku i poštuju je. 

- Emin izbor je bio da stane ispred Koste. Mene je Ema prevazišla u hrabrosti i čast mi je - rekao je Dragan Kobiljski svedočeći u februaru u Višem sudu u Beogradu.

Visoka i vitka devojčica duge smeđe kose povikala je " Kosta, Kosta" u pokušaju da zaustavi njegov krvavi pir u razredu. Stala je pred njega nakon što je ispalio hice u nastavnicu istorije, devojčice i dečake u klupama ispred nje.

Monstrum se nije zaustavio i pucao je u neustrašivu Emu koja je postala devojčica heroina "Ribnikara".

Kosta Kecmanović je postao najmlađi masovni ubica tog istog 3. maja 2023. ubivši tri  devojčice- Anu, Bojanu i Sofiju u hodniku i školskog čuvara Dragana, i pet drugarica- Maru, Adrianu, Angelinu, Katarinu i Emu, i druga Andriju u svom odeljenju 7/2. Ranio je još petoro dece i nastavnicu istorije. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading