SKANDALČINA! OVO JE PRAVI ALEN? Procurile privatne fotke Aneli i NOVOG MUŠKARCA: Izašao je iz ZATVORA, ima TROJE DECE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.01.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi rijalitija tvrde da je porodica Ahmić pokazala pogrešnog Alena, a da oni znaju ko je "pravi".

SKANDALČINA! OVO JE PRAVI ALEN? Procurile privatne fotke Aneli i NOVOG MUŠKARCA: Izašao je iz ZATVORA, ima TROJE DECE! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Od Nove godine jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita" je odnos Aneli Ahmić sa izvesnim Alenom, za kog se navodi da je njen oženjeni švaler. U javnost su isplivale navodne fotografije Alena, za kog je Ahmićkina porodica istakla da je kućni prijatelj. Međutim, sada su se pojavili novi navodi.

Republika

Foto: Instagram.com/samoposmatramo1

Ranije se tvrdilo da je ovo Alen

Naime, na društvenoj mreži Instagram, admini stranice koja se bavi dešavanjima u rijalitiju "Elite", objavili su Aneline privatne fotografije sa muškarcem za kog tvrde da je Alen.

Aneli se na fotkama ljubi sa njim, pozira ispred ogledala, a napravila je i nekoliko selfija. 

- Mi znamo njegov identitet. Želite li slike pravog Alčena??? Skoro izašao iz zatvora. Poznata ličnost ovde, pogotovo njegov jezik. Oženjen i otac troje dece - navode admini ove stranice.

 

 

Alen je bio jedna od tema u emisiji "Pitanja gledalaca" tokom sukoba Aneli i Marka Janjuševića Janjuša.

- Ja ne znam da li ti znaš da se izraziš ili lažeš, ti nisi konkretno pitala da li ćemo biti u vezi, nego dođeš i pitaš: "Da li mi opraštaš?". Mislim, šta da ti oprostim? - upitao je Janjuš.

- Mislila sam na Alena - rekla je Aneli.

- Tvoja reakcija je šta ti uradiš, to osećaš, može da se desi da se zbuniš. Ne možeš doći, ležiš pored mene i lažeš me šta je bilo, a ja gledao. Nisam ja došao ovde i zbog nekog što je ona čestitala Novu godinu ja završio. Najlakše je reći nedostaješ mi, ne poklapa se, izgubila se mnogo. Ja gledam i ne verujem. Možda ti ne znaš šta je ljubav, nemoguće je da posle 5 dana ti pitaš za neku tvoju simpatiju, da li me razumeš? Nemoguće je, znači ti u glavi kažeš: "Daj da imam siguricu", kao da moraš da imaš nekoga. Kao da ti je bitno da li će te neko čekati, ako ne uspeš - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić u emisiji "Pitanja gledalaca"

- Mislim da je mama htela da me vrati na tog dečka jer nije podržala Janjuša. Mislim da je htela to - dodala je Aneli.

- Ona nju pita: "Da li se razveo, da li me čeka?", postoji klip - rekao je Janjuš.

- Ja i Janjuš smo pre toga raskinuli, u tom momentu sam to pomislila, šta je tu je ne može se ispraviti. Ja sam mamu pitala šta misli za Janjuša, ona je rekla Janjuš kao Janjuš - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading