ANELI MOLI STANIJU DA JOJ NE DIRA ĆERKU! Ahmićeva van sebe, traži Asminu da napravi Dobrojevićevoj dete!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je očajna zbog informacije da Stanija i Asmin daju sve od sebe da joj oduzmu dete.

ANELI MOLI STANIJU DA JOJ NE DIRA ĆERKU! Ahmićeva van sebe, traži Asminu da napravi Dobrojevićevoj dete!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Učesnica Elite, Aneli Ahmić, i dan-danas ne može da se oporavi od informacije da su Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević odlučni da joj oduzmu dete, zbog čega je juče morala da napusti velelepno imanje u Šimanovcima. 

Aneli se poverila Marku Đedović, pa uputila jasnu, brutalnu poruku Staniji Dobrojević, poručivši joj da treba da pravi svoje dete, a da njenu ćerku ostave na miru. Marko Đedović, s druge strane, smatra da Stanija i Asmin samo žele da uđu u rijaliti i da je to jedino što ih interesuje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Ona je kao izjavila da je ljubav toliko jaka da bi ona prihvatila i dete. Kakva jaka ljubav, on je kre*ne pa malo odu na letovanje. Ona bi do sad još trojicu opelješila samo zbog medija mora da daje pi*ke Alibabi - govorio je Đedović.

- Kakvi odroni, ja se spasila odrona, uopšte me više ne zanimaju. Ona je glupa kao ku*ac, ja sam nju samlela kad je došla za novu godinu. Moja priča sa njom je bila top. Ćutala je na svaku moju rečenicu, nije imala šta da mi odgovor. Samo je došla sa lažima ovde - rekla je Aneli.

Republika

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

- Ma ona dođe, izblamira se i ode, ne znam šta joj je ovo trebalo u životu, njima nije jasno koliki su odroni. Ona će da traži da uđe u osmicu - komentarisao je Đedović. 

Ući ću i ja, Stanija sad ti se obraćam, pravi svoje dete, nemoj da se baviš tuđim - rekla je Aneli Marku Đedoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Crnogorka

20.01.2024 16:47

Zao mi je sto ovo kazem ali Asmin treba da uzme dijete .Mala treba da krene u obdaniste u Austriji ,da uci jezik ili da se starateljstvo dodijeli Anelinoj mami.Aneli je losa majka.Gledam sinoc ona place za Janjusevim k a u procesu je da joj se uzme dijete.Losa majka da ne moze biti losija.Asmine uzmi dijete !

sasa

20.01.2024 16:56

ne trazi Stanija dete nego Asmin....sta izvrcete

Ana

20.01.2024 17:09

Kakvs je ovo lakrdija ? Kako Stanija može uzeti tuđe dete ? Čemu ovs drama? Da li je i ovo dobra tema za rijaliti? Zašto Đedović glumi budalu i ne kažr ovoj glupoj Aneli da Stanija neće tražiti to dete, Stanija nije ništa tom detetu? Dete može tražiti samo otac tog deteta ili nadležna ustanova ukoliko utvrdi da su roditelji nepodobni i ugrožavaju dete nebrigom o njemu. Zna to Mića, Đedović i ostali "savetnici" ove majke koja više ptiča o ljubavi prema Janjušu nego prema detetu. Stanija im vraća provokacijama za sve ružne reči koje sestra, majka i savetnici upućuju Staniji i ocu deteta. Sramota je jer se "pljuju" preko deteta i snimaju dete u video pozivu sa detetu nepoznatim čovekom. Fuj, svi mi se gade i pitam se dokle mogu ići, koliko još prljavštine će se izneti.? Sita, majka četvoro dece bavi se ovim prljavštinama na štetu malog deteta , Aneli, žena koja ima tešku prošlost a u ovim godinama cmizdri za propalom ljubavi sa Janjušem u rimalitiju dok šalje poruku Alenu da je čeka. Stanija, ponaša se kao da je osvojila " princa od Maldiva" i pored uspešnog života u Majamiju, ona "dere fotelje" po raznim emisijama i ne može se odmaći od rijalitija ni nakon mnogo godina. Svi lažu, svi petljaju svi su izgubili ljudskost i poštovanje. Žao mi deteta.