UBICE DANKE ILIĆ OSTAJU IZA REŠETAKA! Tužilaštvo donelo odluku, postoji OPASNOST da će OVO uraditi na slobodi!

Autor:

Hronika

21.05.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić.

UBICE DANKE ILIĆ OSTAJU IZA REŠETAKA! Tužilaštvo donelo odluku, postoji OPASNOST da će OVO uraditi na slobodi!

Foto: ST/D. Kadić, Facebook

Telo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, a istragom ispostaviće se, ubijena istog dana, još uvek nije pronađeno i tužilaštvo mora doneti odluku o dvojici osumnjičenih.

Istraga je i dalje u toku, ali za sada nije dala pozitivne rezultate u potrazi za devojčicom.

Više javno Tužilaštvo u Zaječaru ce Radoslava Dragijevića, oca osumnjičenog za ubistvo devojčice koji je bio saučesnik u premeštanju tela na drugu lokaciju pustiti po isteku produzenog pritvora 29. maja i on će se braniti sa slobode.

Dejan Dragijević i Srđan Janković su sa veštačenja iz psihijatrijske zatvorske bolnice iz Beograda vraćeni u pritvorsku jedinicu sa rezultatima da su uračunljivi, te se postavlja pitanje da li postoji zakonski okvir njihovog daljeg držanja u pritvoru.

Telo devojčice Danke Ilić još uvek nije nađeno i tužulaštvo praktično mora doneti adekvatnu odluku o dvojici osumnjičenih.

- Sagledavajući sve okolnosti VJT u Zaječaru predložilo je produžavanje pritvora osumnjičenima za ubistvo, Dejanu Dragojeviću i Srđanu Jankoviću na još 30 dana, zbog postojanja sumnje i okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva osumnjičenih i okolnosti koje ukazuju da će uništiti, sakriti i falsifikovati dokaze i tragove krivičnog dela. Takođe u obzir se uzima i način izvršenja i težina posledica krivičnog dela koja su dovela do uznemirenja javnosti, ističu u Višem javnom Tužilaštvu u Zaječaru. O svemu dodatno ukoliko se nešto izmeni javnost će biti blagovremeno obaveštena - prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nataly

22.05.2024 15:11

NASLOV TREBA DA GLASI : "OSUMNJICENI ZA DANKINO UBISTVO" a bez presude ih nazivate ubicama.