OSVANULE SKANDALOZNE PREPISKE JANJUŠA I ANELINE SESTRE: Iznuđivala mu novac, pa dobila ŠOK povratnu, Asmin upleten u sve!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je obelodanio šok prepiske Janjuša i Aneline sestre, tvrdi da mu je tražila novac.

OSVANULE SKANDALOZNE PREPISKE JANJUŠA I ANELINE SESTRE: Iznuđivala mu novac, pa dobila ŠOK povratnu, Asmin upleten u sve!

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić se, posle dužeg vremena, aktivirao na Instagramu, odakle se svakodnevno oglašava i iznosi dokaze protiv Aneli, ali i kompletne porodice Ahmić.

S druge strane, kako se u sve upleo i Anelin sadašnji izabranik, Marko Janjušević Janjuš, Asmin je potkačio i njega, a sada je odlučio da obelodani konverzaciju, koju je, kako on tvrdi, Sita, Anelina sestra, vodila sa Janjušem.

Iako nije jasno o čemu se tačno radi, spominje se novac, koji Janjuš u tom momentu nije imao da pozajmi, što se može pročitati u četu, koji je objavio Asmin na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs, Facebook, Shutterstock

Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Imao sam i sve me je koštalo sad... na nuli sam... Je*iga - glasio je Janjušev odgovor.

Asmin je odlučio sve da dokumentuje, a kako naglašava, ovo je tek početak uništenja porodice Ahmić, koja ne prestaje da ga urniše i sa kojom je odavno na ratnoj nozi. Ipak, Janjuš ni ne sluti šta je sve Durdžić izneo o njemu i biće interesantna njegova reakcija, kada bude čuo za ovo:

- Da bi posle izašlo kako je dao 200 evra njenoj ćerki. Znači, nas si lagao da nemaš i kako želiš pomoći, čekaš da pošaljem, a ovamo si dao novac njenoj ćerki i onda uđeš i izigravaš humanitarca - napisao je Asmin uz ovu konverzaciju.

- Sita, vrati ženi pare, umesto da se i dalje blamiraš, je*ao ti Janjuš mater, a ti njemu - napisao je još Asmin.

Zatim je upitao svoje pratioce da li je ovo dovoljno "uništavanja" sa njegove strane.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading