ANELINA PORODICA DOBIJA STRAVIČNE PORUKE O JANJUŠU: U strahu su za ono što čeka Ahmićevu u Eliti!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Aneli Ahmić je otkrila kakve poruke im stižu o Marku Janjuševiću Janjušu.

ANELINA PORODICA DOBIJA STRAVIČNE PORUKE O JANJUŠU: U strahu su za ono što čeka Ahmićevu u Eliti!

Foto: Pink

Marko Janjušević Janjuš je, po povratku u Elitu, definitivno odlučio da stavi tačku na odnos sa Aneli Ahmić i time izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Anelina sestra, Sita Ahmić, otkrila je da svakodnevno dobija užasne poruke o Janjušu, ali da to nikada neće obelodaniti, a kasnije je osula paljbu na Janjuševe fanove, koji urnišu njenu sestru i vređaju je.

Ona se oglasila putem Anelinog Instagram profila, gde je poslala direktnu poruku Janjuševoj podršci, a ovo se zadrugaru definitivno neće dopasti. Iako su Sita i Janjuš bili u kontaktu, dok je on boravio van imanja, Janjuš neće dati na ljude, koji ga podržavaju godinama:

Republika

Foto: Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ovo što radi Janjuševa podrška je dno-dna, mi svakodnevno dobijamo užasne poruke o Janjušu i da se ne znam šta dogodi, mi to ne bismo objavili. Vidi se ko smo mi, a ko su oni, daleko im lepa kuća, bolje nemati podršku, nego imati onakav krš bez mozga. Aneli i Janjuš se vole,  bili mi za to ili ne, oboje imaju našu podršku - napisala je Anelina sestra.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sita Ahmić

Podsetimo, ćerka Aneli Ahmić je pod nadzorom drugih ljudi u porodici dok se ona takmiči na imanju u Šimanovcima, a kako smo saznali, njeno dete sada ima tikove jer mu fali majka! Naime, Ćerkica svakodnevno doziva majku, ali je ukućani ubeđuju da je nemoguće da je sada vidi, pa jedva čekaju da izađe u spoljni svet.

- Aneli je u rijalitiju i već sada dete počinje da kuka za majkom. To se i ranije dešavalo, ali sada više ne mogu da kontrolišu situaciju. Inače je bila ćerkica pod stresom, ali sad više nikakva skretanje pažnje ne pomaže. Znaju da će problemi tek da se pogoršavaju - priča nam upućen izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading