SVE LAŽI ANELI AHMIĆ ISPLIVALE NA VIDELO: Pogubila se dok je pričala o sestri Siti, ŠOKIRAĆE vas priča o oženjenom Alenu i njegovoj SUPRUZI!

Autor:

Zadruga

19.01.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović izvukao nove informacije od Aneli Ahmić, publika je ponovo osudila.

SVE LAŽI ANELI AHMIĆ ISPLIVALE NA VIDELO: Pogubila se dok je pričala o sestri Siti, ŠOKIRAĆE vas priča o oženjenom Alenu i njegovoj SUPRUZI!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka", Aneli Ahmić i Marko Đedović su se našli u pušionici, gde su prvo porazgovarali o njenoj sestri Siti Ahmić. Snimak je isplivao na društvenoj mreži Instagram, a fanovi rijalitija su podsetili i na Sitinu izjavu, te naveli da Aneli ne zna čime se njena sestra bavi.

- Ne zna gde će od dece, posla, na sve strane... Sigurno je počela nešto da radi, ima nešto, šta ja znam... Kažem ti kakva je Sita - rekla je Aneli.

- Da li je ona sada u Dubrovniku kod rođana? - pitao je Marko.

- Kad sam ja krenula ovde, ona je otišla ovde - dodala je Ahmićeva.

Publika se odmah prisetila Sitine izjave iz jedne emisije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Aneli i Đedović o Siti Ahmić

SITINA IZJAVA IZ "PITAM ZA DRUGA"

- Imam svoj privatan biznis samostalan, svoje nekretnine, svoja vozila, svoju decu - rekla je Sita u emisiji "Pitam za druga".

Aneli i Marko su potom porazgovarali o oženjenom Alenu.

- Ne možete sad opet ništa. Mene sad ništa ne može da opere što se tiče toga. Ja sam tad to rekla, kao čeka... Ja sam pokušavala da ispitam na bilo koji način, da bih shvatila o čemu se tačno radi. Ja sam to rekla iz afekta. Bila sam jako ljuta, u afektu sam rekla - ispričala je Aneli.

- A da li je taj brak njegov ništa specijalno? - pitao je Marko.

- Ne, ne, u životu je nisam videla. On ima slike sa nama, nju nisam videla. Samo znam da postoji. Mi smo pre toga imali jednu komunikaciju, brat me je zvao sa njegovog telefona pre godinu dana. Nije imao mrežu, tako nešto. Tada sam tražila broj od nekog - dodala je Ahmićeva.

- Znači vi niste pre bili u nekoj komunikaciji? - pitao je Đedović.

- Ne, nikad. samo sam ja rekla da mi je simpatično. Meni se mama generalno nije petljala u odnose. Valjda će se ovo zataškati dok ne izađem, kako kući od sramote - dodala je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Aneli i Đedović o Anelinom Alenu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tatlo

19.01.2024 15:30

Tatko Mićko reče da je Aneli iz gospodske kuće i da ona nije kao Maja koja je volela oženjene. Sad smo se uverili u Anelino ponašanje i psovke, ružne reči koje upućuje Maji i Mileni i da je tada ne napadaju blokade u glavi, zna svaku rečenicu kojs je na portalima objavljena o Majinoj navodnoj aferi sa Nućijem, zna da je Taki na Zlatiboru i, zna mnogo toga šta se piše. Izgleda da je Aneli imala ozbiljne pripreme za Elitu. Kad nešto zabrlja i uhvate je u laži, Aneli uvežbano uleti u ulogu nesnađene i nesretne žene i uhvate je blokade u glavi. Smešno. I, baš gospodsko ponašanje, iz gospodske kuće.

Odgovori 12 1