SKANDAL! ISPLIVALA ANELINA SLIKA IZ BUJANOVCA: Javno procurili detalji njene poslovne TARIFE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin javno obelodanio šok materijal!

SKANDAL! ISPLIVALA ANELINA SLIKA IZ BUJANOVCA: Javno procurili detalji njene poslovne TARIFE! (FOTO)

Foto: Google Maps, Pink

Aneli Ahmić je pre dva dana izvedena iz Elite, a kada se vratila na velelepno imanje u Šimanovcima, svima je ispričala kako Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević pokušavaju da joj oduzmu dete.

Stanija se momentalno ogradila od ovih tvrdnji, pa otkrila da Aneli poziva na njen linč. U celu priču momentalno se uključio Asmin, koji neko vreme nije bio akrivan na društvenim mrežama, ali se sad vratio i odlučio da ponovo udari na bivšu partnerku Aneli i iznese šok tvrdnje o njoj i njenom životu pre ulaska u rijaliti. 

Nedavno se pokrenula priča da je Ahmićeva bila u Bujanovcu i da je tamo zarađivala novac, na isti način kao i ranije rijaliti takmičarke. Asmin je odlučio da potvrdi te navode, pa je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio Aneline slike, koje su kako on piše uslikane u Bujanovcu.

On je uz to dodao poruku u njegovom stilu, koja je napravila opštu pometnju na društvenim mrežama. Aneli na toj fotografiji nije bila sama, već sa njom pozira i njena sestra Sita Ahmić

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin Durdžić podelio Anelinu sliku iz Bujanovca

- K*tica i K*nalna slikica iz Bujanovca, situacija 25 evra plati jednu, nag*zi obe - poručio je Asmin putem svog profila na Instagramu. 

Podsećamo, Stanija Dobrojević je u emsiji "Pitam za druga" otkrila da je Aneli bila sa istim muškarcem kao trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić, kao i da je radila u Bujanovcu.

Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Melanija

23.01.2024 14:58

Zna li Asmin gde je taj Bujanovac?

Boban

23.01.2024 15:48

To su dame iz Mitrovićeve Elite koju i naša vlada podržava i ne sme da se ukine. Mušterije su šiptari i još slični raznorazni prenosioci polnih zaraznih bolesti.

El Schabanny

24.01.2024 09:28

Zasto ovi pacenici lupetaju samo da bi bili u fokusu paznje. U Bujanovac ni pivo ne mozes da popijes za 25 evra a kamoli da q/ras obadvije. Pa treba da se plati smestaj, hrana, komunialije lokala ...Ako bi radile za 25 evra na sat, to znaci da mi najmanje 10 musterija trebela da ima za jedan dan, tj. da noge da ne skupi jedno 10 sati.....