ANELI ZABORAVILA NA JANJUŠA: Napravila haos zbog Asmina, Stanijin dolazak PROMENIO TOK RIJALITIJA!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese Belu kuću!

ANELI ZABORAVILA NA JANJUŠA: Napravila haos zbog Asmina, Stanijin dolazak PROMENIO TOK RIJALITIJA!

Foto: TV Pink/printscreen, E-stock/Časlav Vukojičić

Danas je u "Eliti" prikazan snimak na kom Žana Đorđević i Aneli Ahmić ogovaraju starletu i bivšu zadrugarku Staniju Dobrojević. Stanija je pre par dana bila u Beloj kući, kad je došla takmičarima da podeli paketiće za Novu godinu, a njen dolazak napravio je opštu pometnju.

Najviše je uticalo na Aneli, zbog pominjanja Asmina Durdžića, njenog bivšeg muža, a Stanijinog trenutnog dečka. Žana je i tokom komentarisanja nastavila da pljuje po Staniji, zbog čega je Jelena Marinković odlučila da se pobuni. 

- Ja sam zgranuta ovim ponašanjem, ništa im sveto nije. Ovo je samo reklama i ništa drugo. Ja imam ćerku i neću da propagiram nekoga ko vrti satom ovde. Žena ima komplekse i željna je muške pažnje. Staniji je ovo poslednji voz, pa se zakačila pošto poto za nekoga - komentarisala je Žana. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Žana Đorđević

Meni je ovo budalaština, pa i ti si razvedena, a imaš dečka sada. Da li je i tebi poslednji voz? Samo ponavljate ono što je Marko Đedović već rekao. Ogovarate već danima - pitala je Jelena.

Je l' si ti neki Stanijin advokat ovde? - pitala je Žana.

Nisi imala hrabrosti da joj kažeš ništa dok nije bila tu - rekla je Jelena.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Jelena Marinković

Inače, publiku na društvenim mrežama buni zbog čega Aneli ima ovoliko pik na Staniju i Asmina ako se zaljubila u Marka Janjuševića Janjuša. Po svemu sudeći Stanija je svojim dolaskom skinula pojedincima maske, pa je Aneli zaboravila na patnju za Janjušem i koncentirsala se na bivšeg i starletu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading