ASMIN ĆE IZDRŽAVATI ENU I KRUNU, JANJUŠ SVE DOGOVORIO SA ANELI: Niko ne može da veruje za PAKLENI PLAN porodice Ahmić!

Autor:

Zadruga

24.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je izneo sav prljav veš porodice Ahmić, pa otkrio da planiraju da on izdržava i Janjuševu bivšu suprugu, kao i ćerlu.

ASMIN ĆE IZDRŽAVATI ENU I KRUNU, JANJUŠ SVE DOGOVORIO SA ANELI: Niko ne može da veruje za PAKLENI PLAN porodice Ahmić!

Foto: Ata images, Facebook

Asmin Durdžić je otkrio mnoge detalje o svojoj turbulentnoj vezi sa bivšom Aneli Ahmić. U ovoj iskrenoj priči, Asmin je progovorio o "mračnim" tajnama svoje bivše devojke, otkrivajući nove detalje o njihovom odnosu.

Jedna od zanimljivih tačaka ispovesti je otkriće o Alenu, osobu koju je Aneli pominjala u rijalitiju "Elita". Asmin je otkrio da Alen, koji je trenutno u zatvoru i ima troje dece, nije ista osoba koju je Aneli predstavljala u medijima. On je detaljno opisao svoje poznanstvo sa pravim Alenom, otkrivajući šokantne detalje o Anelinom odnosu sa ovim muškarcem:

Republika

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, pink

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Sita Ahmić

 

- Alena jako dobro poznajem, on je jako dobar momak, najbolji drug od Anelinog rođaka, ali taj dečko uopšte nije taj Alen kog je Aneli pominjala u Zadruzi. Alen je nadimak za jednog drugog momka, kojem je gurala jezik u usta. Čovek je trenutno sad u zatvoru. Čovek ima troje dece, postoje slike gde mu gura jezik u usta. On ima drugo ime, koje ne želim sad da pominjem. Aneli je bila sa njim dok je bila sa mnom. Poslednji put kada je vadila silikone, pretprošle godine, tad je isto bila sa njim - rekao je Asmin.

Međutim, kasnije se osvrnuo na Marka Janjuševića Janjuša, kao i njegovu porodicu, Krunu i Enu:

- Verovatno očekuju da, sad kad izađu iz rijalitija, finansiram i Janjuša, Krunu, Enu... I Alena, sve zajedno... - rekao je Asmin za Blic, između ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Snezana

24.01.2024 15:37

Skroz sam na strani Stanije i ovog mladica. Jedino sto mi se ne svidja je sto Stanija spominje tu njegovu devojcicu a on Janjusevu zenu i dete. Ti se ne radi! To ne sme! Shvatite!

Nezrela djeca

24.01.2024 15:57

On uzeo auto na ime firme na lizing ,dao zeni i kcerci na koristenje onda ga prijavljuje za kradju.Sud ce ga prvo pitati je li Nora tvoja kcerka,zasto si prijavio majku da je ukrala auto, koje si ti kao otac morao obezbjediti maloj .Tako danas sudstvo razmislja u ex Yu a kamoli u Evropski razvijenoj zemlji .Asmin ne poznaje Evropske zakone ,zivi fizicki u Austriji ali mentalno je u 70 godinama prosloga vijeka

sasa

24.01.2024 16:54

@Nezrela djeca - majka je u rijalitiju,treba ato za firmu

Vojvotkinja Tolstoj

24.01.2024 15:59

Niko NIJE GORI od Janjuša i Aneli- ... svi pokvareni . Ovolike gadosti samo Željko Mitrović može da prikaže i da ih sakupi na jednom mestu !!