ASMIN STIŽE U ELITU DA RASTURI VEZU JANJUŠA I ANELI: Od petka više ništa neće biti isto, traži SAMO JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno spreman da se pojavi na Pinku!

ASMIN STIŽE U ELITU DA RASTURI VEZU JANJUŠA I ANELI: Od petka više ništa neće biti isto, traži SAMO JEDNO! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić večeras je bio gost u TikTok emisiji Osmana Karića. On je govorio o gorućim temama, a onda je otkrio da bi pristao da se u petak pojavi u emisjji "Pitanja novinara" ispred kamera u studiju u Šimanovcima, a da je za to potreban samo jedan uslov da se ispuni. 

Naime, Durdžić želi da njegova bivša supruga Aneli Ahmić demantuje navode koje je iznela kako on i njegova devojka Stanija Dobrojević žele da joj oduzmu starateljstvo nad ćerkom Norom. 

- Malo se samo spusti i biće ti super. Kad te zovu da daš izjave, direktno u emisijama kao što je "Amidži šou" - savetovao je Osman. 

- Danas ima neka emisija u rijalitiju i neka pitaju istinu Aneli večeras i da kažu da Staniji nije htela da oduzima dete i da je Aneli slagala, pa ću ja da dođem u emisiji "Pitanja novinara". Neka se Aneli javno izvini i ja ću u petak da dođem u emisiji - poručio je Asmin. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u video-snimku u nastavku ovog teksta. 

 

 

Inače, Aneli je nedavno izašla iz "Elite", a kad se vratila otkrila je da se videla sa svojim advokatom, jer Asmin želi da joj oduzme starateljstvo nad detetom. Iako se o tome jako dugo polemisalo u medijima, Asmin je večeras demantovao te navode, pa od svoje bivše partnerke želi da čuje da to nije istina, nakon čega bi pristao i da se pojavi u emisiji "Elite" i po svemu sudeći ima suočavanje sa njom ili barem pred milionskom publikom odgovori na goruća pitanja o kojima se priča još od samog početka ove sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
dušanka

25.01.2024 05:25

SVAKA MU ČAST....NEKA ISTINA ISPLIVA...ZAKON AUSTRIJE NIJE LUBERALAN KAO NAŠ---ONA JE ZLO

dušanka

25.01.2024 05:27

BRAVO ZA ASMINA...ŽIVELA ISTINA...

Gordana

27.01.2024 19:39

Sve što mu Stanija kaže on mora tako i da postupi. Stanija ne prestaje da se kanali.