JANJUŠ PUCA NA PRVO MESTO: Bivši voditelj ga javno urnisao, zbog ovih reči bi mu PUKAO FILM!

Autor:

Zadruga

23.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić urnisao Janjuša nakon pomirenja sa Aneli Ahmić!

JANJUŠ PUCA NA PRVO MESTO: Bivši voditelj ga javno urnisao, zbog ovih reči bi mu PUKAO FILM!

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznati rijaliti komentator i bivši voditelj radio-emsije "Amnezija", Osman Karić, poznat je po tome što redovno prati dešavanja u rijaliti programima i komentariše ih na društvenim mrežama, a ovog puta je svoju pažnju usmerio na Marka Janjuševića Janjuša.

Izneo je niz kritika na račun Janjuševića, nazivajući ga "kvarnim" i predviđajući mu borbu za prvo mesto. Oštro je prokomentarisao Janjuševu ulogu u rijalitiju, ističući da je "pokvareno namazan". 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman Karić

- Nisi ti ni glup ni lud, ti si samo pokvareno namazan - napisao je Osman, pa nastavio:

- J*beš Elitu gde Janjuš uvaljuje k*tu... I on preti, hoće da se sveti... Voli pare, a lupa šamare, plaši elitare... Voli pitu, ušo u Elitu, mesi testo, hoće prvo mesto... Aneli će biti druga, uhvatiće je tuga - napisao je Osman između ostalog.

U videu koji je objavio Osman Karić, Janjuš je tada u "Zadruzi 4" otkrio da je dobio tužbu od svoje bivše supruge Ene, ali nije želeo da otkrije detalje. Istakao je da ga je to poremetilo i da će videti šta će dalje biti. Ova situacija dodatno je zakomplikovala već napetu atmosferu u rijalitiju.

- Dobio sam tužbu od Ene, to me je baš poremetilo... Potpisao sam je, pa ćemo videti šta će dalje biti - istakao je Janjuš.


Osman Karić je svojim oštrim komentarima na društvenim mrežama izazvao veliku pažnju javnosti, posebno kada je reč o Janjušu. Njegove reči su izazvale polemike među pratiocima rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Karicu

23.01.2024 12:49

Star si da se bavis intrigama ,trazi sinu posao u banci to mislim i na Andjelove ,mali ti ima fakultet koji je beskorisan jer ulazi u rijaliti za koji nije talentovan .Pregazice ga vrijeme i nikada nece raditi posao za koji se skolovao.Mrzis Aneli bez razloga a sam licis od glave do pete na Bosnjaka,u tvojim ocima je toplina ali srce ti je postalo otrovno