PRODUKCIJA NAJAVILA SPECIJALNO POJAVLJIVANJE: Ključni je "igrač" van Elite, a njen dolazak totalno menja tok rijalitija!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite ni ne slute šta se dešava u spoljnom svetu i da se vodi nikad jači rijaliti van Šimanovaca.

PRODUKCIJA NAJAVILA SPECIJALNO POJAVLJIVANJE: Ključni je "igrač" van Elite, a njen dolazak totalno menja tok rijalitija!

Foto: Ilustracija

Anela Ahmić je postala centralna figura u rijalitiju "Elita" od samog trenutka kada je zakoračila na imanje u Šimanovcima. Njena važnost za ovaj šou brzo je izašla izvan granica samog studija, uvlačeći u celu medijsku mašineriju i njene bivše partnere, majku Groficu, ali posebno njenu sestru Situ Ahmić, koja je neprekidna podrška Aneli u spoljnom svetu.

Sita Ahmić je najavljena kao specijalna gošća emisije "Premijere" na televiziji Pink, gde će prokomentarisati i pokušati da odbrani svoju sestru od svih napada. U okviru ekskluzivne ispovesti, Sita je odlučila da demantuje sve tvrdnje koje je u javnost plasirao Anelin bivši suprug Asmin Durdžić. Otvorivši vrata svog raskošnog doma, Sita je snažno istakla da Anelina ćerka Nora odrasta u potpuno normalnim uslovima za jedno dete, sa svim neophodnim potrepštinama, suprotstavljajući se tvrdnjama o nedostatku struje i vode u njihovom domu. Takođe, Sita je iznela informaciju da Asmin nije želeo da upiše Noru u vrtić, dodatno naglašavajući kontraverze između Anelinog bivšeg supruga i njene porodice.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sita Ahmić

 

Ovaj sukob javno iznetih tvrdnji između Anelinog bivšeg supruga i njene sestre Site, dodatno je produbio interesovanje javnosti za život ove rijaliti zvezde van studija. Situacija je postala predmet žestoke rasprave među pristalicama oba tabora, što dodatno doprinosi intrigama oko Anelinog privatnog života.

Anela Ahmić je svojom harizmom i kontroverzama uspela da privuče veliku pažnju publike, a njena porodična drama dodatno je začinila atmosferu oko njenog lika. Svi čekaju da čuju nove detalje iz Anelinog života i raspletenih odnosa s bivšim partnerom, što je učinilo da njena lična priča postane neodoljiva za pratioce "Elite" i medijsku javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Istina

03.02.2024 12:23

I reći će ona kako Asmin laže a Aneli priča istinu a mi ćemo poverovati !? Smešno ! Jer, "Sarajevo zna" i pamti, kažu tamo. Zna i komšiluk ko gde živi i kad se doselio i kad se preselio, kažu. Pričaju i ne veruju da od Aneli sad prave "sveticu" koja ne laže, ne nosi "kofere" preko granice, nije uzimala crtice (rekla mama), kaže da je u braku, nije se razvela a ima ljubavnika ...Dobila sestra instrukcije od Janjuša kako da se ponaša ubuduće i šta da priča, Aneli ima svakodnevnu obuku od strane Lepog i Đedovića a sad kad je Janjuš sve video i pročitao dobit će i od njega obuku šta i kako da priča. NEMA tu promene mišljenja, mnogi znaju i čuju a i videli su. Uostalom, neće to ni potrajati nakon rijalitija. Janjuš će na splav da pije i plače nad svojom tužnom sudbinom( tako pričaju ), zatim će na Adu da se slika sa narezanim pršutom i sirom, po nekim restoranima gde se opet peva, pije i cvili za prošlim ljubavima...i tako redom kao svake godine. Aneli će nakon obaveza valjda otići da bude sa svojim detetom nakon mnogo meseci provedenih u rijalitiju i, tu je kraj. Janjušu jeste njegova kćerka svetlost, snaga, ljubav , život i ona je jedina osoba koja ga može "unormaliti" i vezati uz sebe. Sve drugo i svi ostali su njemu prolazni u životu. Nadam se da će izlaskom iz rijalitija minuti i njegov bes, bol i tuga kao i osećaj krivice za neke životne promašaje i da će konačno početi da radi nešto drugo u životu a ne da "jaše" devojke pred tv kamerama i tako zarađuje za život. "Đaba ti sve", ako nisi dobar čovek, kažu u Ssrajevu.

Ljiljana

05.02.2024 09:35

Lepo rečeno "da će pokušati" da je opere!!! Nema potoka, reka,jezera mora pa ni okeana koji mogu oprati ovu nakaznu koferušu, nemoralnu majku..... Sita je još dublje zakopa sa ovim hladnim praznim lažnim iznajmljenim stanom!!! U intervju sa Nemanjom ga nijednom nepogleda u oči. Šta to znači? Isto kao i "zet" Jaško, koji gleda u stranu ili u pod!!! 😂🤣😂