ASMIN ŠALJE SITU U ZATVOR: Otkrio da je već ROBIJALA ZBOG NASILJA, podelio OPTUŽNICU podnetu protiv bivše svastike! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se ne zaustavlja, javno raskrinkao sestru Aneli Ahmić!

ASMIN ŠALJE SITU U ZATVOR: Otkrio da je već ROBIJALA ZBOG NASILJA, podelio OPTUŽNICU podnetu protiv bivše svastike! (VIDEO)

Foto: printscreen/facebook, youtube.com/Zadruga Official, shutterstock

Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, nastavlja javni rat sa njom i njenom porodicom. Nakon novih optužbi na njegov račun, Asmin je odlučio da raskrinka njenu rođenu sestru Situ Ahmić. Kako je naveo, ona je od strane sadašnjeg supruga optužena za psihičko i fizičko maltretiranje. 

U prilog tome, Asmin je objavio optužnicu podnetu protiv Site u Opštinskom sudu u Dubrovniku.

- Sita, na uslovnom si do 2025. i imaš godinu dana zatvora, u ponedeljak te tužim za ista dela kao tvoj muž Nikica i ideš godinu dana na odmor! - poručio je Asmin.

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin podelio navodnu optužnicu protiv Site Ahmić

Durdžić je naveo da će i sam podneti tužbu protiv bivše svastike.

- Crno na belo. Dokaz da je Sita optužena za psihičko i fizičko maltretiranje sadašnjeg muža! Žena je nasilnica najblaže rečeno. Izvolite DOKAZ. S obzirom da je godinu dana otvoreno na 3 godine uslova, ponovila je krivično delo, tako da Sita, uskoro ideš na odmor iza REŠETAKA! ALIBABA SAD TUŽI - napisao je Durdžić. 

Republika

Foto: Instagram.com

Asmin poručio da će tužiti Situ

U nastavku teksta možete pročitati neke od detalja iz optužnice.

- Podižem optužnicu protiv Site Ahmić, u Dubrovniku, s prebivalištem u Dubrovniku, državljanke Republike Hrvatske, ekonomiste, ugostiteljke, zaposlene. Živi u vanbračnoj zajednici, majka četvoro dece, pismene, sa završenom srednjom školom, srednjeg imovinskog stanja, osuđivane pravnom presudom Opštinskog suda u Dubrovniku, broj K-33/18 od 2. maja 2022. (pravno 14. oktobra 2022.) zbog kaznenog dela iz Čl. 236. st. 2. u vezi st. 1. Kaznenog zakona, na kaznu zatvora od jedne godine uslovno na tri godine, nalazi se na slobodi, da je u vremenu od novembra 2019. pa do 10. jula 2023. u Dubrovniku, u cilju da svog vanbračnog supruga s kojim ima dvoje zajedničke dece, dovede u ponižavajući položaj, suprotno čl 10. st 3. Zakona o zaštiti od nasilja u porodici kojim se nasiljem u porodici smatra psihičko nasilje koje je kod rive prouzrokovalo povredu dostojanstva ili uznemirenost. Učestalo psihički napadala partnera, govoreći mu da je niko i ništa, da je ona najbolja, da neće imati bolju od nje, da je k*rvin sin, klošar, smeće i prevarant, te je partnera najmanje 20 puta izbacila iz kuće, vređala njegovu porodicu, govoreći razne pogane reči vezane za njegovu drugu decu i sve članove porodice, te mu i govorila kako će poslati brata da ugrozi njegovu porodicu i da će uznemiravati njegovu majku koja je srčani bolesnik, a sto je sve njenog partnera dovelo u položaj nemoći i povređenog dostojanstva, dakle, kršeći propise o Zaštiti od nasilja u porodici kod člana porodice izazvala strah za njegovu sigurnost i dovela ga u ponižavajući položaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading