"ŽELIM DA ŠTO PRE OBOLE OD RAKA" Najskandaloznija objava oca Asmina Durdžića, ZAPREPASTIO javnost!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, ponovo šokira na društvenim mrežama!

"ŽELIM DA ŠTO PRE OBOLE OD RAKA" Najskandaloznija objava oca Asmina Durdžića, ZAPREPASTIO javnost!

Foto: facebook.com/printscreen

Mustafa Durdžić

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, šokirao je javnost objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, gde se obratio svima onima koji pričaju da njegov sin iskorišćava ljude. Ono što je zaprepastilo sve je da je Mustafa poželo svima koji su iskorišćavali njegovu decu da dobiju rak.

- Imam dva sina, bili su lepotani, a i sada su još uvek. Ako postoji ijedna žena ili devojka koja je platila mom sinu večeru, a da zauzvrat nije dobila 50 večera, neka mi se javi ovde javno sa imenom i prezimenom, vraćam joj 10 puta više! Onim koje su iskorišćavale materijalno moju decu želim da obole što pre od raka. Isto vredi i za žene, devojke koje su bile verene, verene sa Asminom, a ja znam da ne postoji nijedna sa kojom je bio veren - napisao je Mustafa putem društvene mreže Fejsbuk.

Republika

Foto: Facebook.com

Skandalozna objava Mustafe Durdžića

Inače, Asminov otac je nedavno na društvenim mrežama iznenadio sve pratioce kad je priznao da je Staniju Dobrojević molio da ostavi njegovog sina, ako ne može da se nosi sa pritiskom oko aktuelnih dešavanja, ali onda otkrio da Asmin ne želi da odustane od borbe za tu ljubav.

- Možda se neko koga volim naljuti na mene kao što su moj sin Asmin i Stanija. Ja ih volim najviše na svetu, skoro pa podjednako. Ali Stanija, vlim te, vi ne moćete izdržati pritisak javnosti. Ako će ti biti lakše i ako te tvoj narod neće više podržaati molim te ostavi Asmina. Ako ga ostaviš, znaj da moja supruga i ja tebe cenimo i volimo. Znaj da si najbolja devojka sa kojom je Asmin bio. Svi te volimo i svi ćemo te voleti. Ponekad rastanak jeste težak, ali svaki rastanak nas vodi novim poznanstvima. Od srca ti želimo da se zdravstveno oporaviš i da opet budeš ona lepa sa osmehom Stanija - napisao je on, pa nastavio:

- Ništa od mog saveta. Asmin ne pristaje na sporazumni rastanak. Ja sam im oboma rekao narod želi da niste zajedno, a oni meni kažu: "Šta ti želiš?". Rekao sam  da ostare zajedno - poručio je u nastavku Asinović otac.

Republika

Foto: printscreen/facebook/youtube

Stanija i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iskra

10.02.2024 16:02

Zar Stanija nije hvalila svekra i svekrvu da su divni ljudi i da je svaki dan sa njima na video pozivu? Šta se sad dogodilo pa je taj isti gospodin preklinje?

Realno

10.02.2024 17:35

Stari radi u njegovim godinama po 12 sati dnevno a Alibaba baca pare i jos mu na vrat natovario rijaliti traceve i snahu koja ide da ih sve porodicno unisti ,poludio je vjerovatno ali prestao je biti musliman ,muslimanima je zabrnajena kletva