ASMINOV OTAC PREKLINJE STANIJU DA MU OSTAVI SINA: Kao nikad ponizio Aneli, a onda je usledio ŠOK PREOKRET!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok oglašavanje napravilo haos na društvenim mrežama!

ASMINOV OTAC PREKLINJE STANIJU DA MU OSTAVI SINA: Kao nikad ponizio Aneli, a onda je usledio ŠOK PREOKRET!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Otac poznatog biznismena Asmina DurdžićaMustafa Durdžić, nedavno je javno izneo svoje mišljenje o celokupnoj situaciji o starateljstvu nad Asminovom ćerkom sa Aneli Ahmić, koja je privukla pažnju javnosti. Njegove reči su izazvale šok i brojne komentare, a posebno se ističe njegova izjava upućena unuki Nori, čime je dodatno podgrejao već uzavrelu atmosferu.

- Ja sam svoju decu othranio. Niko mi nije pomogao. Ne interesuje mi ničije dete od kojeg se mama j***** sa Janjušem pred očima javnosti, koja priča o meni i mojoj porodici najgore - napisao je Durdžić.

Nakon ove kontroverzne izjave, Mustafa se ponovo oglasio na društvenoj mreži Facebook, gde je direktno nastavio tamo gde je stao.

Republika

Foto: Društvene mreže

Oglašavanje Asminovog oca na društvenoj mreži Facebook

- Možda se neko koga volim naljuti na mene kao što su moj sin Asmin i Stanija. Ja ih volim najviše na svetu, skoro pa podjednako. Ali Stanija, vlim te, vi ne moćete izdržati pritisak javnosti. Ako će ti biti lakše i ako te tvoj narod neće više podržaati molim te ostavi Asmina. Ako ga ostaviš, znaj da moja supruga i ja tebe cenimo i volimo. Znaj da si najbolja devojka sa kojom je Asmin bio. Svi te volimo i svi ćemo te voleti. Ponekad rastanak jeste težak, ali svaki rastanak nas vodi novim poznanstvima. Od srca ti želimo da se zdravstveno oporaviš i da opet budeš ona lepa sa osmehom Stanija - napisao je on, pa nastavio:

Republika

Foto: Društvene mreže

Asminov otac moli Staniju da ostavi Asmina i prozivao Aneli

- Ništa od mog saveta. Asmin ne pristaje na sporazumni rastanak. Ja sam im oboma rekao narod želi da niste zajedno, a oni meni kažu: "Šta ti želiš?". Rekao sam  da ostare zajedno - poručio je u nastavku Asinović otac putem društvene mreže Facebook. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

29.01.2024 23:00

Beži Stanijaaa, ako i malo razuma imaš!