USNIMLJENA KRAĐA U ELITI: Ovo nikako nije smelo da se dira, SNIMAK PROCURIO na društvene mreže! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš će poludeti kad sazna za ovo!

USNIMLJENA KRAĐA U ELITI: Ovo nikako nije smelo da se dira, SNIMAK PROCURIO na društvene mreže! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš je 25. decembra doživeo veliku tragediju - izgubio je brata Mihajla, koji je sebi oduzeo život u 27. godini. Unatoč teškom gubitku, Janjuš je uspeo da pronađe snagu da se vrati u rijaliti "Elita", gde ga je čekalo posebno iznenađenje.

Naime, produkcija rijalitija odlučila je da bivšem košarkašu pokloni psa rase džek rasel, kojeg je već dugo želeo. Ovaj gest izazvao je veliko oduševljenje kod Janjuša, ali je mala keruša još uvek bila nevešta u obavljanju svojih potreba, što je dovelo do neočekivanih situacija.

Republika

Foto: Printsktin

Marko Janjušević Janjuš

Međutim, to nije sve, Janjušev mali pas Vesna veoma je nestašan, pa je danas kamera zabeležila kako mu krade hranu iz "šteka" dok Janjuš nije bio u prostoriji sa njim, pa mu je ovaj detalj promakao. 

Vesna se popela na dve noge, pa je sa stočića uzela pecivo i sama se pobrinula da napuni svoj stomak. Ovaj trenutak možete pogledati u video-snimku u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, tokom dana Marko Janjušević Janjuš pričao je sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti.

Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema... Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne - istakao je bivši košarkaš.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading