ANELI JAŠE JANJUŠA KO DA BRATA ŽENI: Nije mogla da se OBUZDA u izolaciji, UZDASIMA ga dovela do ludila!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić pokazala u čemu je neprikosnovena!

ANELI JAŠE JANJUŠA KO DA BRATA ŽENI: Nije mogla da se OBUZDA u izolaciji, UZDASIMA ga dovela do ludila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelni takmičari Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić se više ne kriju, te javno razmenjuju nežnosti, a nedavno je i ona prvi put potvrdila vezu pred kamerama rijalitija.

Oni su sada odlučili da veče privedu kraju, pa legli u krevet, te su spremni da ponovo noć provedu zajedno.

 

Oni su se sve vreme krili ispod pokrivača i konstantno prevrtali, a u jednom trenutku su se mogli čuti i uzdisaji, te su mnogi tvrdili i da imaju intimne odnose, a da su sumnje opravdane govori i činjenica je Aneli pre neki dan pričala o trudnoći sa Janjušem.

Aneli i Janjuš po svemu sudeći ne mogu da kontrolišu strast i želju za drugim, te su se sve vreme mazili i bili u akciji u krevetu.

Da podsetimo, Aneli i Janjuš gotovo svakodnevno imaju vrele akcije naočigled svih, iako je on donedavno tvrdio da voli svoju suprugu, Enu Janjušević, zbog čega Aneli sada ima status ljubavnice, a upravo je to razlog što su se ukućani smejali, prilikom Janjuševog izbora.

Foto: Tv Pink, ATA Images

Aneli AHmić, Janjuš, Asmin Durdžić

 

Asmin Durdžić se toga oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, gde je jasno stavio do znanja da neće odustati od borbe za svoje dete, a onda i naveo razloge zbog čega se odlučio na takav korak. 

Ne želim da moje dete ide po autobusu i uzima dve marke kao da prosi. Ne želim da moje dete se podmeće drugom muškarcu na kamere, ne želim da moje dete vrišti zalepljeno za ekran u tri ujutru i izlaže se televiziji, komentarima, sprdnji. Kome je to normalno? I onda sam ja loš otac i zlo ako hoću da je dete kod mene, kad ga je majka već ostavila i ne brine o njemu - napisao je Asmin putem društvene mreže Instagram. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

26.01.2024 10:57

Kakav apsurdan naslov. Iz koje je to narodne pesme? Preteraste.

Cilka

26.01.2024 11:28

To je terapija Zalio se sinoc da mu nije dobro i da dodaju da mu mere pritisak Onda je malo pretio i ljutio se a onda ....