STANIJA JE MONSTRUM, NEKA RODI DETE JER IMA SAMO PSA: Aneli najnižim udarcem uzvratila Staniji, pa progovorila o oduzimanju STARATELJSTVA!

Autor:

Zadruga

26.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva brutalno odgovorila na navode o Staniji i Asminu!

STANIJA JE MONSTRUM, NEKA RODI DETE JER IMA SAMO PSA: Aneli najnižim udarcem uzvratila Staniji, pa progovorila o oduzimanju STARATELJSTVA!

Foto: Ata Images

Aneli Ahmić u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" komentarisala je odnos sa Asminom Durdžićem, navode koje je iznela da on želi da joj oduzme dete, kao i sve što je čula da je Stanija Dobrojević iznela o njoj. 

- Kako moje dete živi to nije njena stvar? Je l' ona Asminov PR, pa ga zastupa? Pravo ima samo Asmin, a ona je žena totalno poludela i sve joj je udarilo u glavu. Ona uživa u gostovanjima. Žena nije dobro glave, ko bi normalan išao po emisijama i tuđe dete upoređivao sa raznim epitetima? Ona nema prava da se meša u odnos mene i Asmina, a pogotovo moje dete. Meni nije svejedno da se moje dete poteže kroz medije. Koja je sramota da se moje dete vozi gradskim prevozom? - govorila je Aneli. 

- Kako se osećaš kad Stanija kaže da je tvoje dete kao ciganče koje prosi po tramvaju? - upitao je Darko. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

- Užasno. Ne znam ko su ljudi koji njoj aplaudiraju na njene izjave. Ima svog partnera, neka sa njim pravi dete. Nora našu svađu nikad nije videla, kad bismo se svađali to bi bilo preko poruka. Šta god da on iznese ili napravi nikad mu neće zabraniti da viđa Noru, jedinu ako ima namere da je ukrade, onda bih sve uradila da ga sprečim - dodala je Aneli Ahić i večerašnjoj emsiji, a onda nastavila da pljuje po Staniji. 

- Ona nije majka i ne zna šta znači biti majka. Kad postane majka može da priča o tome. Ona ima psa i nema osećaj prema deci. Mnoge žene nisu majke, pa imaju osećaj. Čim ona moje dete upoređuje sa cigančetom, jednu malu curicu, ona je za mene monstrum. Ona sve koristi zarad reklama - poručlila je ona. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading