ANELINA ĆERKA PRISUSTVOVALA JEZIVIM SCENAMA: Asmin tukao Ahmićevu, a ovaj prizor nikada neće moći da zaboravi!

Autor:

Zadruga

06.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je progovorila o nasilju, koje je navodno preživela tokom veze sa Asminom Durdžićem.

ANELINA ĆERKA PRISUSTVOVALA JEZIVIM SCENAMA: Asmin tukao Ahmićevu, a ovaj prizor nikada neće moći da zaboravi!

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", voditelj je reč dao Aneli Ahmić, koja je imala priliku da otkrije nove detalje odnosa i života sa Asminom Durdžićem, njenim bivšim izabranikom, sa kojim se i dan-danas prepucava, iako su oboje nastavili svojim putem.

Aneli je priznala kroz kakav je teror prolazila zbog veze sa Asminom, zajedno sa svojom ćerkom, Norom.

- Da se on pitao, to deto ne bi imalo šta da jede i pije. Meni nisu jasni ti ljudi kojima on prodaje te priče, ja se sećam kako se za jednu noć okrene situacija prošle godine. Sve su nas vređali, zbof čega ste i kako vređali, zašto on ne bi bio veštiji prevarant od Ane Ćurčić. Postoje loši ljudi, svi mi imamo greške. On da meni dođe u socijalan rad ja bi ga pitao šta si poslednji put uradio i kad - rekao je Marko Đedović.

- Mi kad smo išli u Nemačku na neko svoje suđenje, taj pežo nije imao grejanje, ja sam se pokrivala ćebetom. On meni kaže sećaš li se kada smo se vozili pežoom, a sada smo u lamburdžinijem, velika kuća. Uvek je kačio moja žena, nikad je neću prevariti, nas neko kad bi video rekao bi ovi su milioneri, a mi nemamo ništa, ništa naše. On je u tom momentuu u svojoj glavi misli da je njegovo, on stavi sebe i priča sećaš se kada nismo imali - rekla je Aneli.

- Njemu je stalo da se osveti, jer je ovo klasična osveta mškarca koji voli, on da je srećan bio bi sa svojom devojkom u Ameriici - rekao je Đedović.

- On je video da volim Janjuša, da sam drugačija, ja sam nešto drugo u odnosu sa Janjušem, najbolja verzija sebe - rekla je Aneli.

- Jeste Milane, pogotovo kada mi je Janjuš rekao šta on radi. Najgore mi je to što su udarila na Janjuša, on je otišao na pomen bratu, a oni su komnetarisali da on nema struje da objavi stori. On ne prestaje, a ja znam kakav on vodi život, ali da udarao na čoveka dok tuguje je strašno. E sada mene niko ne može prevaiti. on je bio nasilan prema meni oko dva puta. Udario me je trudnu, nogom, bila je svađa oko jedne osobe, kada sam ja bila na njegovom latopu, tada sam se uputila za Sarajevo kada me je uradio, kasnije opet- rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading