ASMIN PRIJAVIO ANELI POLICIJI: Pokrenuta hitna potraga!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva obelodanila šokante detalje bračne drame!

ASMIN PRIJAVIO ANELI POLICIJI: Pokrenuta hitna potraga!

Foto: shutterstock, printscreen/RTVPink, facebook

Anela Ahmić je otkrila šokantne detalje o zlostavljanju koje je trpela od svog bivšeg partnera, Asmina Durdžića. On je rešila da javno progovori o svojim traumatičnim iskustvima,a zbog detalja koje je iznela njeni cimeri ostali su u šoku. 

Na društvenim mrežama su pljuvali Marka Markovića da nema gaće, da nema ni dinara, slična priča kao što je Asmin pričao za Aneli - rekla je Žana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš, Aneli, Žana i Đedović razgovaraju u Eliti

Asmin je želeo da se pomirimo pre nego što sam došla ovde. Đedoviću, ja sam se probudila jedno jutro, a veče pre toga ga blokirala. 150 propuštenih poziva sa nepoznatog broja sam imala. Izašla sam jedno veče u Dubrovniku, dok smo bili zajedno, a onda smo se zbog toga posvađali i prijavio me je policiji. Rekao im je da nisam kod kuće i da me pronađu. Bila je neka žurka na plaži, a rekao im je da dođu na plažu i da sam ostavila dete kod kuće sa majkom. Posle toga je povukao to, rekao je da je rekao sve u afektu - govorila je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Inače, Sita je nedavno otvorila vrata stana u kom živi u Sarajevu i govorila o odnosu sa Asminom i njegovom braku sa Aneli. 

Ja ću samo malo vam reći, ne želim u to da ulazim, ne želim da vodim te bitke. To su stvari koje su se događale kada su oni gore zajedno živeli. Kada nisu imali novac, oni nisu imali za kutiju cigareta, kada je ona zvala i nas kao porodicu da pomažemo, kada mu je davala svoj novac. Aneli je došla gore sa svojim novcem, imali smo oca kao podršku koji je dobro stajao, bio je vazda vredan i radio je. Nažalost, preminuo je pre godinu dana. Došla je sa svojim auto gore, koji je on nagovorio da prodaju, pa je i tu muljao i petljao i uzeo je novac od tog auta. Pokušava da nas predstavi kao bedu i sirotinju, kao dve prostitutke. Jako sam povređena. Uglavnom, on je čovek koji je teški lažov, teško ćete upoznati takvog manipulatora. Aneli je brzo ostala trudna, mi smo brzo provalili kakav je on po tome što nam je ona pričala. Čitala mu je poruke između njega i oca, videla je da se bavi varanjem i prevarama, ali smo je uvek pritiskali da sačuva tu porodicu. Nadali smo se da će se nešto promeniti. Da je zet, on moj zet više nije, moj zet on ne može više biti. On je samo Norin otac - pričala je Sita u emisiji "Premijera Vikend Specijal". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, facebook

Sita Ahmić i Asmin Durdžić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toronto

04.02.2024 20:09

Aneli se udala I mislila partijati kao da nema dijete kuci.Ovo je ono sto se poklapa Alibabinom pricom,govorio je da je znala nestati po nekoliko dana,da niko ne zna gdje je .Zato je prijavio.A beskrajni pozivi,njegove poruke,se isto poklapaju sa njegovom pricom kada je prijetila da ce nauditi sebi.Covjek se zabrinuo .Zao mi je tog decka.Ismijavaju ga sto je radnik,zena sa osnovnom skolom,bez dana staza.

Odgovori 17 2