OTKRIVENO ZBOG ČEGA CAR NE MOŽE U ELITU! Raskrinkao ga bivši cimer, pomenuo i PROMISKUITET i trudnu Aleks! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lazić Neca žestoko udario na svog nekadašnjeg cimera!

OTKRIVENO ZBOG ČEGA CAR NE MOŽE U ELITU! Raskrinkao ga bivši cimer, pomenuo i PROMISKUITET i trudnu Aleks! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Nenad Lazić Neca, koji je nedavno imao operaciju želuca u Turskoj, oglasio se danas na društvenoj mreži Instagram i uputio apel svojim fanovima. Naime, Neci neprestano stižu poruke da ga je Nenad Macanović Bebica "pljuvao" u "Eliti", a on je želeo da sazna o čemu se radi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Lazić Neca

- Da li ima neki snimak gde me Bebica pljuje, pošto mi to svi pišu? - napisao je Neca putem storija, a potom udario na bivšeg zadrugara Filipa Cara:

Republika

Foto: Instagram.com

Neca traži snimak od fanova

- A Filipu smradu, koji na TikToku pljuje zadrugare i pati što nije unutra, neka se mane mene u kompletu. Niti ga diram, niti ga spominjem. Zaista nema potrebe da svoj u*rana usta ispire sa mnom - započeo je Lazić, pa nastavio:

- Zaista, školujem se, imam svoj život, ne komentarišem promiskuitete, ali ako budem krenuo, neće im biti dobro. Muka mi je više od mafijaša i nasilnika na društvenim mrežama i televiziji. Fićko, žao mi je što ne možeš u "Zadrugu" jer ćeš postati otac, pa moraš da ispraviš sliku o sebi. A uleteo bi da se nisi zeznuo. Aleksandri sve najbolje - zaključio je bivši zadrugar na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

Neca udario na Filipa Cara

Inače, Neca je nedavno otkrio i da se odlučio na operaciju jer se ugojio čak 30 kilograma.

- Nije mi se sviđao moj fizički izgled. Jako sam lenj kad je u pitanju odlazak u teretanu. Naviknut sam na masnu hranu, jer volim jako da jedem, a u poslednjih par meseci sam se ugojio 30 kilograma. Kad sam video da moje zdravlje ispašta i ne mogu ni stvari da obučem u svojoj veličini, tad sam odlučio da odem u Tursku na operaciju - otkrio je Neca nedavno za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kapetan Dragan

28.02.2024 10:42

Filip Car nebi trebao uci ni u Srbiju, kamo li u "Elitu". Na listu lijeve noge ima istetoviranu ustasku sahovnicu. Znaci, sa prvom bijelom kockom