SKANDAL! Otkriveno zbog čega je Jovana Jeremić TUŽILA Sašku Karan - zbog OVOGA će pevačica odgovarati na sudu!

Autor:

Zabava

27.02.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan iznela gnusne uvrede na račun popularne voditeljke, zbog čega ju je Jeremićeva tužila!

SKANDAL! Otkriveno zbog čega je Jovana Jeremić TUŽILA Sašku Karan - zbog OVOGA će pevačica odgovarati na sudu!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukic, pixabay.com

Pevačica i bivša zadrugarka Saška Karan danas se pojavila ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, u pratnji svog supruga Aleksandra Gazivode. Mnoge je ovo začudilo, a onda je otkriveno da se Saška pojavila na sudu zbog tužbe koju je podigla voditeljka Jovana Jeremić.

Sada je otkriveno zbog čega je Jovana tužila Sašku. Naime, kako prenosi "Blic", Jeremićeva je podnela tužbu zbog Saškinih skandaloznih izjava. Ona je u jednom intervjuu žestoko potkačila Jeremićevu, a snimak je kružio društvenim mrežama, sve dok nije obrisan. Saška je tada navela da je Jovana dosađivala Milomiru Mariću, kako bi došla do svojih "pet minuta slave".

Republika

Foto: Instagram.com

Saška Karan skandalozno izvređala Jovanu Jeremić

- Otišla je na Hepi ne bi li se uvukla i spopadala Marića, Marić radi od 4, 5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča - pričala je Saška.

- Zvali su je kratkonoga, glava ko marsovac, vrati konju glavu. Šta je ovo, bože me sačuvaj - izjavila je pevačica, zbog čega će sada morati da odgovara na sudu.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marić i Jeremićeva

Inače, Saškin suprug se oglasio nakon suđenja.

- Saška je otišla za Vukovar. Bili smo na suđenju jer je neko izvukao iz konteksta Saškinu izjavu i okačio na TikTok. Pa je Jovana tužila. Saška nema ništa protiv nje, to je ono što mogu da kažem. Rešiće se sve - izjavio je Aleksandar Gazivoda, Saškin muž za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading