JOVANA JEREMIĆ ZATEKLA ŠOK PRIZOR NA IMANJU MILIONERA: Biznismen joj priredio neverovatno iznenađenje!

Autor:

Zabava

27.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je noć provela kod dečka Dragana, ujutru je sačekalo iznenađenje.

JOVANA JEREMIĆ ZATEKLA ŠOK PRIZOR NA IMANJU MILIONERA: Biznismen joj priredio neverovatno iznenađenje!

Foto: e-tock

Jovana Jeremić, poznata voditeljka na Pink televiziji, provela je prošlu noć u Begaljici u kući svog dečka, Dragana Stankovića. Rano jutros, Jovana se pohvalila fotografijom doručka iz njegovog doma, otkrivajući da je jela zelenu salatu sa hlebom koji inače proizvodi Dragan, malom čašom jogurta i limunom. Ova skromna i zdrava ishrana deo je Jovanine nove režima ishrane, kojoj se posvećuje kako bi postigla željeni izgled.

Jovana Jeremić je nedavno odlučila da promeni svoj režim ishrane i da se posveti zdravijem načinu života. Doručak koji je podelila na društvenim mrežama jasno pokazuje njen novi pristup ishrani, koji uključuje svežu salatu, domaći hleb, jogurt i limun. Ova promena takođe podrazumeva i usklađivanje ishrane sa partnerom, Draganom Stankovićem.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Jovana je istakla da je njen Dragan "kralj hleba" i da je zapravo "muška Jovana Jeremić". Ovo ne samo da otkriva njihovu sličnost u pristupu ishrani, već i njihovu posvećenost zdravom načinu života. Par se trudi da živi zdravo i da jedu sličnu ili istu hranu, što dodatno potvrđuje njihovo partnerstvo u održavanju zdravih navika.

Uz skromnu i zdravu ishranu, Jovana i Dragan pokazuju da su posvećeni svojim ciljevima u vezi sa zdravljem i izgledom, stvarajući tako inspiraciju za mnoge koji teže sličnom načinu života.

Pored Jovaninog novog režima ishrane, javnost je zaintrigirana i Draganovim imanjem u Begaljici. Ova lokacija je postala centar pažnje nakon Jovanine posete, a mnogi su zainteresovani da vide kako izgleda mesto gde par provodi vreme zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading