PROCURILA STARA FOTKA JOVANE JEREMIĆ: Posle OVOGA se sve promenilo u njenom životu!

Autor:

Zabava

29.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić jedan događaj nikad neće zaboraviti!

PROCURILA STARA FOTKA JOVANE JEREMIĆ: Posle OVOGA se sve promenilo u njenom životu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić svojevremeno je objavila staru fotografiju, koja je nastala kad je kao student Pravnog fakulteta u Beogradu osvojila nagradu publike za besedništvo.

- Pre tačno 10 godina sam osvojila nagradu publike u besedništvu sa najgledanijom besednom svih vremena Pravnog fakuleteta Univerziteta u Beogradu. Najveće i za mene i moj razvoj najvažnije takmičenje. Beseda se zvala “O dvostrukom moralu”. Nisam ni slutila da će ta beseda predodrediti moju sudbinu, stav, harizmu i izdržljivost u nameri razobličenja licemera današnjice. Ja ih prezirem, bas kao i Čarl Bukovski - napisala je Jovana i dodala:

- Moje srce je sinoć ostalo na sceni Petice...Zauvek...Nadam se da je moja publika, koja me je svesrdno bodrila, prepoznala moju iskrenost ...jer...Vi ste ono za sta se borim uvek...Volim Vas sve.... Hvala Vam na onakvim iskrenim aplauzima... Hvala Vam na svim kometarima...Hvala Vam na glasovima koje ste mi dali! Hvala vam. Iskrenost i kvalitet je ono sto svi prepoznaju - poručila je popularna voditeljka na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

Inače, Jovana planira da proširi porodicu i rodi još jedno dete. Prema nezvaničnim informacijama koje su se pojavile u domaćim medijima, Jovana je veoma organizovana i želi da sve bude onako kako je ona zamislila. Ona veoma veruje u astrologiju i prema astrološkim prognozama, želi da zatrudni krajem 2025. godine, a možda čak i u 2026. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading