PREKINUT PROGRAM NA PINKU: Jovani Jeremić tokom emisije stiglo IZNENAĐENJE, odmah morala da se obrati POLITIČARIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić ostala je bez teksta kada je ugledala poklon koji je stigao u zgradu Pinka!

PREKINUT PROGRAM NA PINKU: Jovani Jeremić tokom emisije stiglo IZNENAĐENJE, odmah morala da se obrati POLITIČARIMA! (FOTO)

Foto: Republika

Jovana Jeremić

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, ostala je zabezeknuta kada joj je danas modni fotograf i reditelj Dejan Milićević priredio šokantno iznenađenje tokom emisije.

Naime, Milićević je bio gost kod Jeremićeve, a tom prilikom joj je doneo poklon, zbog kojeg je voditeljka ostala bez teksta. Ona je od njega dobila čašu za šampanjac u obliku crne potpetice sa vatreno crvenim đonom, dok je štikla bila sva od kristala.

Jovana nije krila oduševljenje zbog poklona koji je je, kako je istakla, potpuno oborio s nogu, ali je odmah priznala da mu je već našla namenu.

- Au, Dejane, kakav poklon! Ovo je fantastično, nemam reči, zaista... Kakva čaša! Kao stvorena za mene, ali iz nje ću da služim političare - nasmejala se voditeljka "Novog jutra".

Republika

Foto: Republika

Jovana Jeremić dobila poklon u jutarnjem programu

Podsećanja radi, voditeljka "Novog jutra" već neko vreme je u vezi sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem, a njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi. Jovana je, inače, najavila da će na neko vreme povući iz medija i posvetiti privatnim stvarima.

Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu - rekla je Jeremićeva.

Republika

Foto: Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Kako smo već pisali, novi dečko Jovane Jeremić, Dragan Stanković, važi za uspešnog  biznismena sa zavidnim prihodom. Naime, podaci sa sajta "Company Wall" otkrivaju da je Dragan samo u 2022. godini ostvario prihod od preko šest milijardi dinara, s tim da je njegova čista zarada preko 2.500.000 evra. Osim impresivnog prihoda, Dragan je vlasnik firme za proizvodnju hleba, svežeg peciva i kolača, koja zapošljava preko 650 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading