OBJAVLJEN ŠOK SPISAK VODITELJKI! Detalji se čuvaju u strogoj TAJNOSTI, imena isplivala na videlo (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imena naših voditeljki napravilo opštu pometnju u javnosti!

OBJAVLJEN ŠOK SPISAK VODITELJKI! Detalji se čuvaju u strogoj TAJNOSTI, imena isplivala na videlo (FOTO)

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović, ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel, Instagram/printscreen

Voditeljka emisije "Zvezde Granda", Sanja Kužet, napustila je muzičku emisiju zbog trudničkog bolovanja, a ova lepa vest je izazvala spekulacije u domaćim medijima i na društvenim mrežama o tome ko bi mogao da bude njen zamena u popularnom TV formatu.

U medijima se nedavno šuškalo da bi nova voditeljka mogla biti Bojana Lazić, ali zvanična potvrda iz "Granda" još uvek izostaje. Mnogi se pitaju da li će Saša Popović vratiti Sanju Ćulibrk, koja je već jednom prilikom zamenila Kužetevu, kada je takođe bila u drugom stanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Sanja Ćulibrk je već vodila Zvezde Granda

Dok se čeka zvanična odluka "Granda", javnost je i dalje u neizvenosti ko bi mogao biti nova voditeljka muzičkog takmičenja, a sada je osvanuo i spisak potencijalnih dama koje bi mogle voditi ovaj šou program.

Naime, među imenima koja se pominju su Ana Sević, Ena Popov, Dragana Katić, Bojana Lazić, ali i Jovana Jeremić, voditeljka "Novog jutra" na televiziji Pink, koja je ranije već Jovana izrazila želju da prihvati ponudu od Popovića da bude deo emisije "Zvezde Granda", ističući da bi mogla da doprinese emisiji svojim skandaloznim stilom i njuhom za talente.

Republika

Foto: Shutterstock, printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić će voditi Zvezde Granda?

- Informativa je meni u krvi. Nemam ambicije da preuzimam više dana kada je jutarnji program u pitanju. I ovo mi je već dovoljno. Volela bih da budem u žiriju za Zvezde Granda. Ako Marija Šerifović ne bude mogla da bude u sastavu žirija zbog majčinstva i svega, rado bih je zamenila. Ja volim da pevam i nastupam. Mislim da bih za kandidate bila interesantna, jer bih mogla da provalim ko će da bude velika zvezda - rekla je Jovana, preneo je Blic, te dodala:

- Za to imam veoma dobar njuh. Više nije važno da samo neko dobro peva. Svi oni dobro pevaju, ali je pitanje ko ima potencijala da postane zvezda, a ko ne. Kad bih dobila tu ponudu od Saše Popovića, prihvatila bih je oberučke. Ne bih baš pristala da učestvujem bez honorara, ali za neki fin novac, što da ne? Mogu da doprinesem toj emisiji, fali im neko ko je malo skandalozan i ko iz kandidata može da izvuče to nešto što im treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading