VODITELJKA RTS IZMAMILA UZDAHE U PROGRAMU: Svi gledaju u JEDAN DETALJ! Da li je moguće? (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna do bola, niko nije ostao ravnodušan!

VODITELJKA RTS IZMAMILA UZDAHE U PROGRAMU: Svi gledaju u JEDAN DETALJ! Da li je moguće? (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Voditeljka "Beogradske hronike" na RTS, Slađana Tomašević, privlači pažnju javnosti svojom izuzetnom pojavom i šarmantnim izgledom. Iako broji godine, njen besprekoran izgled često izaziva divljenje i komentare o tome kako izgleda kao top-model.

Nedavno je oduševila fanove fotografijom iz studija na kojoj pozira u žutom sakou od tvida i crnim pantalonama, a ta slika je brzo postala popularna na društvenim mrežama.

Iako je javna ličnost, Slađana vešto čuva svoj privatni život daleko od radoznalih pogleda javnosti. Malo se zna o njenom emotivnom statusu, pa tako ostaje nepoznato da li je srce ove popularne voditeljke već zauzeto. Pre pet godina, bila je verena, ali ta veza nije rezultirala brakom. Slađana retko govori o ovoj temi, te je i dalje ostaje misterija šta se tačno dogodilo u njenom ljubavnom životu.

Nedavno je otkriveno da ima dve sestre bliznakinje, a javnost je ostala šokirana koliko zapravo liče.

Kome je to važno osim mojoj porodici, mojim prijateljima i meni? Imam sestre bliznakinje, skoro sam zakačila neku zajedničku sliku na Instagramu na kojoj smo nas tri i onda sam videla komentar ispod, mislim ne čitam komentare, to sam odavno naučila zato što sam ukapirala da nažalost u poslednjih nekoliko godina ako nemaš hejtere u ovoj zemlji, ti ne postojiš. Pročitam jedan komentar, neko mi piše: "Lepše su od tebe". Ja sam lajkovala i kažem: "Jesu". Pa da, to su moje sestre i lepše su od mene. Ja nikada nisam ni rekla da sam ja lepa - izjavila je voditeljka u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading